July 1, 2011

Lukis2

ASSHHUUMMM..opss Terbersin plak.btw mlm ni mood untuk bercakap hilang,xthu kenapa,but my bestfie ckp "sya stress kut" agar r "kot"..stress pasai pe erk?sndri pun tak tahu.walla..xstress pun..tp tah.biasala perempuan,mood berubah2,ssh nk agak..sma r mcm sya gak kut.kalau mls ckp,mmg mls gle r nk ckp,kalau mood bising dtg,hambik ko,xthn dgr n pch prt gelak.bdk umh je tahu sya mcm mna.hbs senang cte..so dgn mlm mood yg xbpe menentu ni,tibe2 mmg time2 yg TERBAAIKKK my bro on ym.pe lgi,bthu la kt dye,"abg adq mcm2 bnda pk" dah tu dye ni mmg memahami, ayt dye sgt terbaik "bwk2 bertenang..lukis dan warnakan dgn kaler oren",oren plak fevret kaler sya,dan dye mmg mgthuinya la. so pe lgi,ble tgk cdgn dye,berkobar2 la hati ni nk melukis walaupun hakikatnya sya chot TAK PANDAI MELUKIS so jom usha2,lukisan kami terbaaikk kn?hee..tq bng long radhi rejab a.k.a sepat kedah.


Nukilan sya chot: Saya beri ni pada bng long saya :)




Nukilan bng long : sgt berbakat besar melukis vespa..kretif kn?



Nukilan bng long : Ini bunga,dye beri pda adqnya.sya chot trs snyum :)



Nukilan sya chot : kami adq abg..dye tinggi dari sya.no2 tu dye yg nak.xthu la pe mkna



Nukilan bersama : Hee,abg luks muka,adq tlng cntg2 ngn tlsn.BARCA stand 4 "Beatiful As Radhi Chot Association"


Malam yg membosankan dan memenatkn kepala,ble dye dtg blh plak sengeh sorang2 depan lappy,senyum manis depan lappy,nsb xon webcem,kalau x kompem bng long dh gelak2 kn adqmu ni kn?btw terima kash bng long dtg saat adqmu memerlukan.btw sya n dye pun terpksa out awal,cz jarak n masa tak menentu. MALAYSIA dah kul 2.00am,MESIR tempt dye stdy time mghrb..sya jd kluangwoman mlm ni.hee..k.la maw out lu..lagi sekali thank bng long,lyn kerenah budak2 ni.jaga diri kt mesir,jgn duk gatai2.hbskn bljaq,kawen segera n jd lawyer cpt2..Jumpa lagi

2 comments:

sepatkedah said...

haha..aduh..xsangka dia buh lukisan mahal dlm blog..nnti ada org nk beli susah lak nk ambik sign b.long..klu k.long xpe la..dkt..hehe..apa2 pn..tq k.long..all the best..

chot ok..! said...

ala bng long,sbb kreatif la kak lng p ltk..lawa aw..wrna2..sjuk hati tgk,ble kak long tgh xde mood..tq bng long..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome