July 12, 2011

Lepak-lepak fantasi


My friend said:Pipi sya dh naik,tu mnandakan saya dah tembm,merangkap berisi


Lai lai li tam plum..hye u all,nk semak lagi kt blog sya.mcm biasala sya nk stry tentang hidup sya la,xkn life hangpa semua kan? Loghat utara sat ye hangpa smua.orait,btw hari ni frst masuk kelas ok.perhh sangat semangat woo..bgn pagi awal,baju pkai lelawa,segak2 aw,smgt sem baru..kelas plak kul 8-10am,tp ble pergi klas,last2 wakil kls bthu ayt manis “kelas cancel”.. what the hot cat? . Sah,sya ni student paling rajin kan?rajin sesangat :P

Orait,lps tu pe lagi,dengan perut yg kebulur xminum pagi,serang la kedai fantasi.. ”bg teh ais satu” ni la dialog sya ok..tp slalunya msti kekawan dapt dlu,baru sya.sian x?sian x?*bab mengayt ko mmg no 1 sya,ko mkn dulu dri kwn ko ada la.korang rasa sya mcm tu ke?btw roommate sya sgt sweet..sblm makan baca doa sesame,lps mkn pun baca doa juga.Ima merangkap roommate saya sbagai pembaca doa.. bngga la tu ima.ok,jom cuci2 mata usha gambar2 meriah kami..


tema hari ni merah smuanya


seyes gambr ni xckp kolum,cz gambar trex merangkp housmte sya xada..trex,lps ni tlng semak2 kn cmra hp dgn rupa anda yg comel tu k..baru cukup kolum nk paparkan dalam blog..ingt aw !!AMARAN KERAS !!.ok la,tenet pun slow cm siput sedut,siput kerang,merangkap siput tettt mls nk sbt,cz msk ni dh 3x papar dlm blog siput tuu..so ada masa,umur pnjg,rezeki lbh kte jmpe n date lagi di sox2 hari..dimana?di chot91.blogspot.com

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome