July 3, 2011

Kemas,kemas,kemas..!!

Bertemu lagi disini.arggghh memberontak..!sgt malaas nak kemas barang blik p.p,sangat xreti nak kemas apa dulu,sangat xreti nak susun barang gi mana,sangat tak tahu nak bawak barang apa,dan paling penting MALAS KEMAS BARANG LAAA...opss awat ni sya..awat?btw sy xreti nak kemas barang apa untuk dibawa pulng ke p.pinang.cz tahu kompem barang bnyk..dah la dpt thu kena blik sndri khms 7.7 ni sorang2,parent datg p.p 9.7 hantar brng..wahh sgt xsabar beb..hah.mai serbu bilik sya yg sgt indah.

sya pun xtahu pe bnda brng yg sya bawk


Ni 1 beg pakaian utk survive 2 ari sblm my lovely parent hantar brng ke p.pinang ari sabtu 9.7..umi tolong la along kemas brng..along xthu nak kemas apa..wawawa..berat hati pun ada gak nak tingglkn n.9 beb.tp nk wat cm mna,tugas seorang student,kena relakan.niat kena btl.ingt tu..Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazal will be a lecture 1 day ok..!! so blik p.p khmis ni sorang2,terbaikk la..but its ok,slalu sgt kut blik sorang ke p.p.bestnya if dpt BUAH HATI 1 tempat study *opss fikiran melayang jb,haha..setia pada EN buah hati sy sorang je !.ok btw tu baru brng nk bwa blik.untuk brng len plak yg akn dihntr oleh my lovely parent adalah.....


Ni baru sikit,xmsk g ngn kipas n bla3.btw sy duk luar ok!!


Orait ni untuk barang bilik n pengampai baju.xmsk g ngn kipas+baju t-shrt,n bla2 tu sume la.blik p.p nk gak angkut 2,3 handbg,wlpn hakikatnya rumah sya BERSEBELAHAN BJ KOMPLEK.mcm2 ada..huhh,beg,kast,perrhh byknya tak kemas lagi..jujurnya sya xreti kemas barang,n en buah hati pun mengetahuinya..sya lebih rela kemas umah ,dari kemas barang2 ni aw.seyes.aiyoo..nsb bek la repot dah siap.agak lega r.hopefully sem 4 ni kptsn TERBAAIIKK & CEMERLANG.go go sya..


Tolong la pilihkan..rraawwrr


2 cte barang tu,skunk ni plak tgh kompius nak bawak beg sandang pe.cz byk sgt.*ayt ko terlbh poyo sya.sya target nak bawak 2 beg je.but skunk sya dah ada 4 pilihan nk bawak beg pe.syg xnk tingglkn beg2 ni,cz semuanya terbaik.hee.beg hitam CONVERSE 2 mmg sya akn bawak,beg tercinta beg ni buah hati thu sya syg gila,cz pernh ada kes sya pns ngn tett psl menyemak kt beg sya,walla..beg Body glove oren.oren.oren ni plak beg kesayangan sya,but xblh pkai slalu,kena tgk ngn kaler baju kurung,ye la,xkn baju hjau beg oren.ish3 pelik2..so ksmplnya mcm kena tingglkn je.beg coklat tu plak,aii mmg pling berjasa la,tgk gaya mcm kena bawak kut.lastly beg laptop kaler biru..beg ni best,cz 2mnggu skali mmg sya blik n.9,so bahu xsakit ble sandang beg ni ngn laptop.so nk bwk ke x erk?haishh tolong la.nk je angkut bilik sya kt n.9 ni ke p.p..chooii la.udah2,p smbg blik keje ko erk sya kemas barang..g lu..:(( muka sedih mnx simpati

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome