July 21, 2011

Kanak-kanak tersesat minta dicari !!

Salam,rindu gilak nak update blog..malm ni xblh tdo,so now to Qadak cerita sebelumnya..Patutnya sya kena studi subjek Human Computer Interaction,cz ada QUIZ sox,tp memandang sya memang Bijak,Cerdik,dan Hebat,sya lengah2 kan pembacaan sya..he*PEMBOHONGAN semata2,pemalaih nk study...sya nak story tentang perkara yang sya TERkezuuttt comel..opss comel pun ada terkejut.orait,jom serang sat..


Teringin nak jadi kanak2 semula tp dalam pada masa yang sama xsabar nak membesar,cz nak kawen,n wat master plak..ngee



Btw sya tak sangka boleh jumpa seseorang..siapa?kawan kepada en buah hati..perhh kecik gak dunia ni,kecik gak pulau pinang ni..seyes mcm xpercaya,sbbnya mata sya blh bertentang mata dgn dye,mata sya pun xberkelip walaupun sesaat,cz nak perhatikan diri dye..dye?Insan bernama wanita ok !!,yup msh lagi rasa mcm dibuai mimpi cz TERnampak dye depan mata.mana taknya,borak,n fb dye pun xde aw,tp gmbr dye tu pernh la tgk..aiyoo..sya ni plak mmg mudah cam orang,so sah2 la sya tahu dye tu siapa,walaupun TAK PERNAH TEGUR,JUMPE DIFB tp hnya berbekalkn gmbr2 dye ngn kekawan kelas dye..*ayat "berbekalkan" tu cm skema je..haha.Tak tahu plak,dye pun bthu kt en buah hati,ternampak sya..perhh dye pun cam muka ni wooo..Nsb en buah hati xde skit srgn jantung,kalau tak msti tergamam,cz sya n dye blh bertentang mata..

Orait,stop stry tentang perjumpaan yang tak dijangka tu,ble cte ngn kekawan..aiiii seyes rasa mcm nk gelak,ble jd cm ni.nsb dye kt atas motor,kalau kt bj komplek terjumpa n dye tgr,agaknya maw pengsan jab.*poyo la ko sya..opss termsk plak crte td..sya update blog ni,sperti yg sya bthu awal2 td sbb Malam ni tak boleh tido, ,semenjak duk minum milo,nk tido sangat susah..En buah hati jangan cakp la,dah dibuai mimpi dah 2 jam yg lalu,so tinggal bersama roomate yg rajin study subjek Human Computer Interaction..jgn ikut sikap R A J I N sya ni k..Kontra dan lawan dari ayt rajin tu k..huhhh

Seyes xde topik nak diceritakan,but tangan still nak menaip juga kt blog n entry ni..sya suka,cz bila sya T E K A N A N, nak melalut tu banyak..pert ni plak seperti biasa,muzik justin bieber dah berlaku n start minta diisi ngn minyak RON 97 dalam tangki perut sya..TAPI perut mudah nek,ketinggian sya ssh betul nak menaik,hee..someone ckp ngn sya : sya kekurangan susu,pttnya sblm umur 18 thn,kena byk minum susu,baru tinggi..wahhh sangat tak dpt terima hakikat,but sokey..rendah2 pun cml pe..werrkk :P perasan..erm ok la,xde benda nk taip g..

2 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

http://dieybababy.blogspot.com/2011/07/detox-foot-patch.html

chot ok..! said...

tq




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome