July 10, 2011

Kami suport barangan simply siti..:)

Blink(^.^]..semenjak duk p.pinang ni,line tenet serius mcm siput sedut merangkap siput bab*..sabar lah wahai hati..*ini yg mampu ku ucapkn.Ayt terbaikkan?sgt sopan,tp tu la,geram gak cz bb ni menguji kesabaran saya sebagai manusia..now bru sy thu gmana perasaan En buah hati sy,dpt line tenet slow mcm kksh hati dye.:)rasa mcm nk gigit2 bb ni mcm cklt kit kat..sedapppp..

Orait,cube tgk tjuk entry yg sangat gah dan nmpk kemewahan..perhh tajuk sangat berlagak..tp seyes sikit xde kena mngena n product to..cume gambar sbgai santapan nurani kpada penjenguk blog sya ni ada la..jom cuci2 mata..


Promoter simply siti..:P


Disbbkan zaman kegemilangan ASSIGMENT kepada student mcm sy blm bermula..jd dengan ilmu dan ingatan yang mantap,kami masih mampu berjalan menuju ke BJ KOMPLEK nk hot cte ko erk sya btw sblh ngn kondo kami je..so pe lgi,bosan2 redah bj n berjalan2..untuk bdk umh sya 5 org,seronok la cz PTPTN dah msk,mcm sya?xtahu la ble duit jpa tu nk msk..lmbt2 pun ok gak..:P Ayt pasrah


penyokong product kami..:P



Gambr kedua yang sempat kami upload dn snap,sewaktu cuci mata dan cuci tangan di guardian..tgk simply siti lagi!..peyokong product tu aw..:P so sape2 yg nak lawa mcm kami,sape cemburu say perasan!tirulah gelagat kami..orait,anda bosan?sy pun bsn gak nak taip panjg2..cau lu..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome