July 1, 2011

Terrriiinnggiinn



Hopefully birthday bulan 10 yang ke20 ni,ada orng bg glob,xnk bear lgi kalau boleh.



Gua halo2 sama lu,hee.btw hari ni sya nak share tentang benda yang sya TERRRRIINNGGIIN sgt nak memiliki dari seseorang.if sya dapat glob cml2 ni,wahh sya akan ingt utk selamanya.sya suka tgk kt kedai cendermata,sgt geram,kalau blh nak sangat memilikinya,tp xtergerak hati plak nk beli,mungkin sebb dalm kepala berangan nak jd mcm cte korean "MY GIRL".tunggu insan bernama lelaki hadiahkn.tp kan3,pada sya,sya xkisah pun laki ke pmpuan hadihakn,cz dh lama mengidam nk punya glob ni 1.sya nk yg ada salji2 aw.baru sweet.

Bukan nk bngga or riak ke apa,but seyes,tiap2 tahun,bila tbe hari jadi WAJIB akan dpt hadiah bear.dari f4 rasanya..nak senaraikan blh x?hee..suka sya la kan senarai ke tak.sya nak hargai pada mereka yang ingt brthday sya..

kak seniur poli : bear star..*like me
ex housmte sem 1,ieka,kimi,fiza : bear arnab.tq2
nabila shbt sejati : bear cream seyes bear dye sya syg gila
shahrin : bear tomel kenangan di term1 wth him,dad,n my mom.
dauz : bear terlbh besar. mcm nk perli ketinggian sya pun ada
lovely housemate wa,ra,ima,ieda : En Spongebob kejutan yg sgt mngembrakan dear


tgk,bykkn bear?sya dapat tiap2 tahun.dah xthu nak simpan mana,tp ada gak sya dapt bnda len..sgt2 sya hargai,sya pernh dapat rantai,buah hrf S dari dauz,surat2 no dari dauz gak,cz dye mmbr kt plkn,not more then frend k,sya pernh dpt kad+keychain besi tls nama "SHAQIRA" dri rin,tang ni dye slp eja nama,but its ok,sya anggp tu gbgn nama kte,SHAhrin syaQIRA,friendshp until die.n mcm2 g la,tudung dri my adq angkt eyda..tp sya xpernh dpt glob utk birthday aw..korang xnk hadiahkan ke?hee..teringin ni aw.

sbnrnya tak de stry pun nak diceritakan,tp tah rasa mcm menanti glob ni dari seseorang..spe erk yg akan hadiah n berikan..?btw sya nak say thnk sangat pada insan2 yg slalu ingt tarikh kelahiran sya.seyes aprcte aw..btl kata orang,kalau kte wat baik dengan orang,semua orang akan baik ngn kte.sbb tu sya ada kawan2 yg SANGAT baik..erm,korang msti ada benda yg teringgiinn nak dari seseorangkn..shre wth me la,if senang2.:)sya akan terjah blog2 korang nanti.

2 comments:

Eyka Atma said...

amboi ... a'ah laa.. yg glob ade slji tu best if dpt.. mcm sweet2 jaa.. HAHAHA! t cik abg bc, msty dpt punya thun nie.. keh3

chot ok..! said...

wawawa..tunggu kucing bertanduk la jwbnya nk tunggu cik abg bg..:)lgpun xnk la mnx2 kt dye.segan..
bek beli sndri la rasanya..taw xpe sgt sweet if dpt dri seseorg..pape pun,sya aminkn je,if dye nk bg glob kt sya thn ni..smpai mati sya akn ingt




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome