July 5, 2011

Bye2 n.9..misscchh3


Muka Ssedih,untuk ucapkan GOODBYE n.9 tercinta

Hari yang dinantikan telah kunjung tiba..*hee,ayt hebat. Esok !! masa untuk meninggalakn n.9 telah pun tiba,mulalah perjuanganku semula sebagai pelajar di politeknik balik pulau,pulau pinang..but its ok..xlama g nk habis..harap dapat bawak segulung sijil diploma yang boleh membanggakan keluarga..amin..

Orait,tepat 12.30 pm,bertarikh 6/7/2011 Rabu,bergerak la sya menaiki bas ke pulau pinang BAS OK !! bas aw,bas, grrr mmg sengaja di *Caps Lock kan..Ini tidak adil,sbb patutnya sem ni parent kena hantar balik p.p aw..tp dsbbkan my mum ada hal,so terpksa tunda hari sabtu..Insya allah,harap perjalanan mereka ke p.p 9/7/2011 Sabtu berjalan dengan lancar.amin..saya manja? dulik pe sya woo,gedik n manja ngn parent sendri ada sya kisah?

Malam ni diberi layanan terbaik,bthu kt my mum,sya ni ngidam nasi bryani,mlm tu trs kuar p mkn nasi bryani..sangat aprcte dgn apa yg merka buat..TERIMA KASIH UMI AYAH,lps dah setel mkn2,my mum cakap "sox along nak mkn pe sblm blik p,p? umi masak sambal udang ye" perrhh ni mmg fevret sya,aduhaii penderaan jiwa dan mental r bile dengar..seyes berat hati plak rasa nk tingglkn n.9 tercinta,tp kena gagahkan hati dan diri juga,demi segulung diploma untuk mereka berdua.saya sangat menyayangi mereka.

sya pun xnak la taip panjang2,sat g meleleh air mata,spe nak bertanggungjawab,nak sapu,redakan hati..susah woo kalau sya chot dah ingt fmly n ngs2,..korang pe tahu hati sya..fuyoo wat pengakuan jujur la plak ko ni sya chot,orait spt yg dikatakan,xnk ckp byk,xnk taip panjng,so pe lagi..angkt kaki,ttp lappy,n blaa..jumpe lgi..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome