July 16, 2011

2 shopping komplek di BOM

As Salam pengunjung blog sya..rasa tangan ni gatal duk nk update blog,wlpn skunk ni,menaip dalam kegelapan.Kegelapan.. opss abaikn je la k.tp semangat berkobar2 yang tertanam dalam hati untuk date wth my lovely blog,ttp ada.orait today sya nk share & stry about Aktiviti mingguan yg sya dan roomate jalani..jalani ke?lntaklah..


baby cem sya,luv it..tq berjasa dgn sya,dan simpn segala memori terindah dlm baby cem ni.muah


Sabtu ni 2 tmpt kami bom kan..first p tesco..semata2 nak cari baju kurung kt first lady,but memandangkan duit BIASIS JPA lembab gila masuk,keinginan memiliki baju baru terpksa di tundakan..En buah hati say :Jgn boros ye!, so sbgai Calon isteri yg solehah ops TERover plak,sya pun xnk bors.bkn sbb ikut kate dye erk,tp ingt penat lelah parent..p tesco melantak kt foodcourt dye..sangat terrbaiikk gua cakap sama lu org Chiken chop black paper perrh maveles..xrugi duit kuar..but tesco p.pinang k.hee.k.la nk maskkn pic lagi la..werkk:P


cincin sbgai tanda diri ini tlh dmiliki oleh muhammad fikri bin jamari


En buah hati say untuk pic ni:sayang comel *opss perlu ke ko tulis mcm tu sya?,lntak la,jnji sya bhgia..:P, tempat ke2 kena bom ngn K.A.M.I plak adalah Queensbay..yep QB bhsa singkatannya.jusco plak wat sale,masa ni dah xpk pe,kuar gak duit mcm air..beli seluar+baju.perfect bai..gambar kenangan sebagai bukti kami hangout bersama..


Say mmm,yeahh bebeh anda semua hot..


Mcm2 aktiviti yang dilakukan ble bersama roomate2 tercinta..seyes bhgia bai..bhgia ngn keluarga,bhgia ngn En buah hati fikri,bahagia ngn kawan2 a.k.a roomate.manusia yg berhasad dengki tu,bawak2 la bertaubat n berubah.doakan kbhgiaan orang lain k..ahaa nk gak lari dari topik hangout,sya nk luah perasaan plak..btw sya cinta kamu muhammad fikri bin jamari,cz perthnkn hbgn ni,n sgt respect dgn kematangan kte,cz berbincang dan sling percaya antara 1 sama lain..

To no sesat yg msj sya tuu,terima kasih perburukkan nama fikri..perkatakan tentang diri fikri,dan goyahkan rasa dalam hati kami.btw anda tak mampu..anda tak mampu mengubah persepsi saya terhadap diri muhammad fikri bin jamari..Terbaik mngku kawan fikri,tp perburukkan diri dia,sya sangat hargai.anda pengejut..seyes anda pengejut..FUCKING U DAMM SHITT..HATE U LIAR.."Muaxx" la sangat,niat ko baru nk kawan ngn sya,xpyh de nk muahh2 ngn sya..GELI BAI,fikri pun xde nk mengedik mcm ko aw ngn ak..huisshh..if dye mengedik pun,ngn sya..yg ko ni,sape je?cehh..dugaan bermacam2,baru 2 thn bersama ngn fikri,dgaan datang bertubi2.Respect kt en buah hati,sbb still always beside me,percayakan diri ni,sperti pasangan lain juga,kami berpegang Kpada "walau apa pun yg berlaku bawak berbincang dahulu".orait,tu je nk luahkan,kalau blh nk gak luah pnjg2,but better tamatkn..sat g korang plak yg tambh dosa.haha

p/s:Rara,gambar hang xde kat sya la,nk upload pun xblh..nanti dah orangetooth,sya upload k..:)tqvm

2 comments:

zahirah said...

sedih bai...gmba ak xda..hahaahah..
gmba ko cntik uh..ak y amk au..hahah..
poyo jek...:))

chot ok..! said...

ala jgn la sedih..gambar xorentooth lagi la der..ye ak thu,pic ak lawa sbb ko ambik..tqvm la der:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome