July 13, 2011

Kau addooo??

Lai lai,mai mai mai,sya nk gosip grl ngn u all..wahh time table untuk hari rabu la saat yg paling sya suka,cz 1 kelas je,n habs awal..sangat terbaik,disbbkan frst week kelas,xde asg+keje berat,so sya wth budak rumah ambik kptsn hangout ke Queensbay mall. sangat indah dan gembira sekali wwooo..*korang,sox lusa ble hng out g,ingtkn sya bawak baby handycem samsung sya k..lupa r.

Ok,Sampai di tempat yang dituju,plan utama adalah makan!! penting woo,:)makan dimana?* cik2 roomate,tolong jawab soalan saya.. "makan di mulut".fed up je kn kalau sya jwb soalan korang an?haha..ok3,sory,grw n manja2 je..makan kt MCD je..*trex,sonok sharing is caring ngn kamu la derr..n ada benda yg blm sy selesaikan ngn kamu..Rahsia kite2 je aw..kuew tiaw +mcd=*** haha..


Kenangan di MCD terpahat dihatiku


orait selesai makan2,apa lagi,disebabkn kami ni xde gambar budak 1 rumah,so kami snap la..btw ada 2 penambhn roomate sangat sweet kami semua..comel2..Kalau hangpa semua duk nk sorang aweq,bak habaq mai kt cheq opss ayt spe tah ni..sekali tgk gambar kt bawah ni dh mcm pencarian dewi remaja..pemenangnya milik semua org,cz semuanya lelawa baaaaaiiiiiii sape cembru say perasan !! senyp2 sdh ek,blog sya,so kesimpulannya nk merepk n ckp pe lantak sya la..ada gua endah?ayt gua pakai rempit bai..haha


Pencarian dewi remaja.dari kanan shas,trex,wawa,SYA la,rara & ima


Saya mngaku dan sedar,saya rendah berbanding mereka yg tinggi mcm model..Ayt pasrah :) orait,selesai snap pic,serang ke kedai V.O.I.R..tujuan utamaku..Sport shoes..yeahh kast sukan..nak wat pe?nak joging..yeke?btw adalah.sya suka kasut sukan sya..purple kaler,diadora sangat cml..opss xbthu kt mak sya lagi la,agaknya pe respon mereka sya hbs duit kt kst je..Jwpnya,untuk pulng ke n.9,lmbt lgi la..hee..membilang hari nak pulang..gedik baru 5 hari xjmpe fmly la sya !! meh sini nak selit gmbr sya pilih kasut..sian pelayan erk,kena layan ragam manusia ni.last2 kast yg dipkai sya tu,mnjd pilihan hati.walla



En Buah Hati said,when i send pic ni pada dye : Perhh,pnt la kalau teman awak shopping..but dulik pe sya,u must always beside me.kata sayang..walla


Seyes sangat seronok hangout ngn mereka semua..dah la cantik,ceria plak tu,fuyoo jalan ngn korang,rasa femes+popular gitu..ala2 model dewi remaja..cuunn gi tu..terbaik dari perut mak..opss over lak.spe meluat,sah2 anda perasan!! haha,eh sebelum berangkat kaki dari lappy,lupa nk mskkan gambar kembar sya..sape?ni har..comel x?


Ni kawan saya yg sangat *pendiam..nadzirah..pendiam ke?pk la sndri


p/s:korang smua,sya nk semakkan blog sya ni ngn pic2 cml korang,tp disbbkn line cm siput sedut,trpksa tergendalakn..tak maw gdh2 ok kekawan..duk umh bek2 aw.walla..

4 comments:

NaDzIrAh AmIr said...

pendiam la sgt....kan3x,sape yg kenal br tau nad cane....tul x my kembar....hehehe ^_^

chot ok..! said...

2 la sangat,pendiam la sangat kn?hee..btl2 my kembar juga..hee

NaDzIrAh AmIr said...

hidup kembar....
hahaha...
;)

chot ok..! said...

yeahh my twin.hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome