July 22, 2011

Gegar sama itu kejutan

Salam reader..wahh sya sangat tak sabar nak share story benda ni,cz ari ni hari yang dinanti2kan oleh sya kut..sebab pe?sya kena g kem kat pulau aman,4 hari 3 malam..nape sya HAPPY?..ish3,msti la sya happy,cz sya antara yang terplih g kem tu aw..huhu..ada g 1 sebab plak npe sya HAPPY..cz sya wat kejutan pada sahabat setia,rapat,mesra sya iaitu,shawal rizal..awak,1218 still dalam ingatan..

Sya wat kejutan apa? orait,bgni crtenya *gebangnya ayat ko sya hm btw,dye bdk phtgfer poli seberang prai,n terpilih g kem p.aman..so dye ni slalu la tnya kt sya "sya g kem tak","jumpa kt sane ye" lbh kurang gi ni la aytnya.sya plak mula2 kate g,jumaat ari ni masa nak bertolk,sya bthu kt dye,sya tarik diri last2 minit,sebaliknya sya dalm bas nk g kem ni..terbaikk kn pembhgn sy?yupp..sampai di p.aman nanti,gi mna la responnya..bdk umh yg suh wat cm ni,ble pk blik,wowww hot n sonok gak..:)nk gak thu respon dye nanti g mna kt kem tu..hee..kejutan untuk awak la kawan ops3,asyik cte pasal dye,gambar tak de plak an?orait,ni gambar sahabat sya tu..opss jgn tergoda k..sbb sya masa f5 dulu pun,pernh tergoda ngn dye woo..pengakuan jujur ko wat sya!!..masa f5,cte lama k..skunk ni?sendiri maw ingt la k..orait jom tgk..


Yup,dye sangat manis.tak dinafikan.tp dye tak hensem!!


lntak la,if dye baca blog sya,mmg dye xhensem..hee..ok,sya nk gak kongsi crte cm mna knl dye ni..btw kami dah 4 TAHUN XJUMPE..caya x?serius 4 thun tak jumpe.jmpe dye ni,masa sya g skola dye kt perak,cz skolh dye jhn koperasi,skolh sya naib jhn,jd sya kena lawat skola dye.masa tu la knl dye..dye 1-1nya sahabat yg stay lama ngn sya kt skola tu..masa sya f5,sekali tu perjumpaan,lps tu xde jumpe lagi.if ada rezeki jumpe la dye ari ni di kem tersebut.. kalau korang,msti excted an,jmpe orang yg dah lama xbersua mukajgn tipu la xexcted..

1218 plak..dye yg bg no ni..gbgn tarikh lhr dye n sya..dye 12/04, sya 18/10..email dye pun ada 1218 aw..selama 4 thn mmbr ngn dye,mcm2 hal berlaku,gdh besar n pts shbt pun pernh,tp tali ukhuwah pershbtn kuat,smpai sekrng bersahabat baik..dye ni yg trgn nak jumpe sya.dye ckp dah lama xjumpe..blh bygkn tak,poli dekat je..dye seberang prai,sya msk pulau,TAPI nak jumpe,punya la susah mcm n.9-perak..y perak? dye asal perak..

Berbalik pada kem,kul 3.30 bus sya bertolak g pulau aman..hope semuanya baik2 sahaja..sya pun dah kol my mom,family merindui diri ini..hee..tp sya dah ckp dlm hati,nk stay p.pinang lama2 dulu,baru blik n.9,masa ni baru la rindu gilakk muncul dalam diri sya,n famly sya..nk start ngidam makanan pelik2 time2 ni pun boleh,kompem akan dapat an? kalau dah rindu,apa pun blh jd..haha,statement sya hot x?well..ok,so kesimpulannya,SEMANGAT MENUJU KE PULAU AMAN..yeahhhaaa sya tunggu respon dari anda la sahabat..:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome