June 21, 2011

Tumit tinggi

Kebaikkan

menambhkn ketinggian pada insan yg mempunyai ketinggian yg comel

senang baling pada anjing liar yg datang nk ngorat korang

pling bst,ada mamt2 gatl kcw korang,korang angkt je kst tu,kompem mamat2 tu akan lari xcukup tanah

kalau duk rasa nk usha mmt ensem kt shpng or tmpt2 len,pura2la jth dpn dye,kompem ada pluang korg nk usha

dpt cver kain,seluar,or pape je la yg labuh,so lbhn2 tu,xde la korang wat menyapu lntai.sefety sikit dri koto



Keburukan

nak berjalan,alahai bak model,ayu gitu.klh saloma ngn kebayanya.

beban pada tapak kaki,kalau tumit kasut tu terlalu "rendah"

senang je,kaki nk dpt penyakit,auuww terseliuh la u.blh digunakan untuk minta mc di pejabat,ipt gak pun MYBE boleh.hee

tumit mudh patah,so ksmplnya duit mlyng beli baru,n ni juga slh 1 point a.k.a alasan untuk beli kasut baru jga cz dh bsn ngn kst lama.terbaik punya alasan




Btw ni just 4 fun,cz larut2 malam yang xboleh tido,datang plak idea pasal kasut tumit tinggi.so depend on indvdu la kan,tp pada sya,sya lbh better kepada flat skrin ,ehh slp tapak rata..tp kan3?kalau g majlis2 yg kena pkai baju ala2 ratu n model,xkn nk pkai flat je,kena la sekali sekala tumit tinggi,ye dak?so ksmplnya, lu pk la sndri ,nk pkai pe.kaki ayam pun ok pe..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome