June 21, 2011

Stylo lipat baju..

Pengalaman ride hari ke3 with king Agbar a.k.a my dad..btw sblm nk mulakan topik perbincangan merepek,nk gak tnya korang,"pernh lihat mak cik2 lipat baju dkt luar umh x?,mean kt taman seyes first time beb,gayat bai,wa rider bai,wa bukan wat cte..melalut no 1.orait berbalik ke pngkl jalan lipat baju kt tgh jalan,ehh slp2 lpt baju kt luar umah..:)

Sebenarnya,sya agak kurang gemar,sbbnya barang yg xptt ditunjukkan pun ada sekali,contohnya Under WAR,In Baju korang paham kn?hah,itu la sebabnya sya menentang keras melipat baju diluar rumah,sya thu wanita sekarang memang rajin,tp nsht sya,better lipat baju dalam umh smbil tgk tv..pe la gunanya bayar bil ASTRO kalau xmanfaatkan..umh sya xde astro k,so xde kena mngena.amcm? .



mak cik2 yg lpt baju kt luar umah tu kan,sya nk bg cadangan blh x?cdgn bernas lagi romantik gi tu.try r,kompem ari2 suami bertambah sayang.cewah,dh mcm doktor love plak.ok,sya nk mak cik2 suma kan3,lipat baju kt dalam umah,lps tu pasang cte romantik,loving stry,then calling2 suami tgk sekali,suh suami urut bahu n manja2la ngn suami,mcm mak cik2 waktu muda dlu bercinta,wat la mcm tu..ala,mcm xbiasa plak.cewaahh..hah,past tu sharing is caring la story mory,cz sya tgk skrg ni,ssh btl mak cik2 ni nk shring stry ngn suami,selalu sangat wat

Mesyuarat tingkap ngn mak cik peah sebelah umah.aiyyoo sangat buhsan n xromantik.cehh.xshuke3..tlngla ubh peragai k mak cik2 yg spe mkn pedas,dye terasa aww2 nya..hah bercakap psl Mesyuarat tingkap ni,masa sya merempit ngn fixie wth king Agbar,ada 1 group Mesyuarat tingkap ni sakan gila berborak,borak psal pa lantak la,xambik port,just think positif je la,tp mslhnya sgt x berkenan,cz ada 1 mak cik,elok lending mcm jet kt kerusi mls,beb,perempuan beb,sya sendiri pun segan lending mcm tu,dah tu,duk kt lorong tmn.perhh jatuh saham kalau ank dara wat cm tu..kalau sya wat mcm tu la kan, kompem buah hati lari kalau sya dah kwen wat cm tu,lgi2 la suami cabut lari len cte la kalau nk lending mcm jet kt dlm rumah ngn suami..tetttss gatal dah start,sya nk men lari2 jb la..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome