June 22, 2011

Putih,sesucinya cintaku

Boomm...terima kash kepda my boyfie a.k.a my lil bro ,mohd zuhair wafi,cz bersusah payah menyiapkan spray color untuk fixie kesayangan kakak dye..sgt aprcte r.*seyes sya xikhlas tls nama dye..cehh,pape pun sgt puas ati dengan color baru iaitu white color.cewahh..


New color dari Sya Chot


Memang semangat gila nk tkr color fixie ni,cz sya KURENG SUKA dengan warna pink.seyes,sya kureng suka,bukan tak suka aw..lgpun ari 2 mak cik dah tegur fixie pink sya,siap bg gelaran free g tu "lady pink" opss tidak la pada sya,sya ni hati kering bai,pink2 teramat ni alahai sory la,kureng la der.

Niat hati nk spray color kelabu,tp ble pk2 balik,tayar dh htm,mcm xkena je kalew kelabu,so better putih..bak kata sya pda en buah hati putih suci,sesucinya cintaku.. jd kesimpulannya,bertukar la wanra dari pink ke putih..sangat sweet..cantik bai kaler putih.soo swweeettt..

Before nak tukar warna fixie ni,sya msti la tnya pendapt kt en buah hati,dye sgt memahami dan sangat romantik.TQVM awak,syg awk la. ,untungla dpt en buah hati yg memang dah sedia mklum sikp sya,n untk pgthuan korang gak,dye pun nk tkr warna fixie dye, dye nak tkr warna hijau.spt biasa dye pun kena la tnya kt kekasih hati dye ni..sya n dye mmg xde selindung2,sya ckp jujur yg sya kureng suka warna hijau,umi sya je suke warna hijau,lps tu ble sya bthu sya nk warnakan fixie sya warna putih,dye ckp, "xjdla nk tkr warna hijau,biar la warna lama *wrna bskl dye puth,baru sehati sejantung,sya putih,orang pun pth..wahh sgt sweet..1 day nak ride ngn kanda blh x?cewahh..

so lps ni xpyh la sape2 nk tgr sya lgi psl fixie orang,cz korang semua dah sedia maklom yang anak pak cik Agbar ni sangat kureng suka warna pink.aisshh..terima kasih pada my mum cz sponser money3,n siap nk sponser break lg tu,sgt mengambil berat bai.fixie ada break?bak kata en buah hati pada fixie boyfie a.k.a lil bro mohd zuhair wafi "suci r bskl ada break",so sya xthu lg nk psng ke x,perlu pk kan la,tp kalau sya pasang,kompem en buah hati setuju,ye la safety untuk kekasih hati dye gak.ye dak en buah hati?:P.btw xlama lg pun sya dah nk blik p.pinang,so fixie tinggl n.9,xde masa nk pk fixie2 ni lgi,pk stdy je..but its ok,sekali sekala blik n.9 rondala 1 senawang,lps gian..walla..erm k.la,dh lps gian kt blog,so now time to solat n wat date ngn King Agbar..Ahmad Ghazali Bin Ab Rahman

4 comments:

nisa_perasan_cun said...

halar....asal tuka plak..ok lar tew pink..ayu sket.ape dah

chot ok..! said...

sbb kureng suka kaler pink la kak..
euww ayu la sgt,,putih la terbek..:)

sepatkedah said...

pink la smart...mcm nisa ckp tu..pink lg manja kn nisa..hehe

chot ok..! said...

bng long:nak peneypak free dri adqmu tak?gdk r ske pink..tlngla bng long..xde mkna..




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome