June 29, 2011

People-People Tercinta..

Hari ni sya nk share tentang benda yang paling dibenci oleh sya..sya tergerak hati nk tls kt sini,cz dah lama bersabar dengan dugaan yang bertubi2 datang ni. Ayat nk hebat je..,sya paling xsuka ada stalker wujud dalam life sya,manusia yg suka sentuh life sya,manusia yg suka duk sebut2 nama sya mcm sya ada fair ngn diri ko,opss TERsegaja.*pada dye yg trasa ati tu,mmg utk ko ok. seyes ak benci ko sbt2 nama sya,n siap ckp ko syg ak. otakmu,sya aprcte ko gila2 r bai. btw En Buah Hati sya pun xpernh wat mcm ko wat kt sya aw,xde nk p tls kt fb yg ko syg sya,or pape je la k..Btw ko bukan sape2,kalau En Buah Hati p tls kt fb syg sya,sya blh aprcte r gak.btw tolong hormat privacy sya,sbb sya xsuka n xpernh nk kcw privacy ko..tolong jangan ganggu hidup sya lagi.sbb sya xpernh nk hambik tahu pasal life ko,cara hidup ko,semua tntg ko.sbb bg sya lbh baik,sya hambik tahu pasal keluarga sya,kawan-kawan sya,En buah hati juga.


Masih mampu tersenyum " i'm lovin it "



ok setel untuk 1 manusia,ni untuk manusia yang kot2 la terasa hati n sentap kan?tp seyes niat untuk mengajar bukan membalas atau menyakitkn hatimu.btw sya dan kamu share benda yang sama,so tlng hrmt privacy sya sbgai apa,dan kamu sbgai apa..berkat kesabaran sya berbulan-bulan dengan kamu dear.sya xnk membenci kamu,tp seyes sya ssh nk sbt nama kmu.Sya tahu dan phm apa yg kamu rasa,tp seyes sya xblh nk trme.bak kata kawan2 sya "sya terlalu memikirkan orang lain,smpai diri sendiri yg sakit,merana",so now time to sya perthnkn hak sya dan fikirkan untuk diri sya sendri. Thnk pada tett yg bg ayt tu.muah2.sya nk kamu thu,sya anggp diri kamu umpama budak kecil yg inginkan coklat dari sya.awak sgt sweet dear,mulut kamu penuh kata2 manis,pnh mkna2 tersirat,smpai kwn sya baca msjmu untuk Pertama kali dye blh ckp,dye FU*K**G U but sya xsmpai ke thp tu nk fu*k**g u,sbb sya mnusia juga,cume sya hrp kmu berubh.btw sya xmkn sikit pujuk rayu kmu,sya xkn jd lemah dgn kata2 kmu,sbb ayt bisamu dulu,pernh merebak ke seluruh tubuh sya.maaf,sbb sya bukn mnusia hipokrit,dan sya xdiajar untuk mnjd hpkrt.tolong jgn nk tunjuk pada sya,yg anda hebat.sbb sya thu kte sama..

Sya susah membenci orang,jngn minta sya membenci orang..sya susah nak maki-maki orang,jgn rayu untuk makan makian sya..sya susah nak cari hal dan gdh dgn org,jgn mulakan perkara terindah ini..sya susah nak putuskan tali persahabatan,perkenalan,perhubungan,jd jangan minta sya leraikan tali tersebut..1 kali orang buat baik dengan sya,10x sya akan bls jasa dan kebaikkan kamu.TAPI sekali kamu buat hal dengan sya,sya boleh blas 100x mslh pada kamu.sya diam bukn bermkna sya tkut,atau mglh,tp kamu akn rasa sikit2 tindakan halus dari sya..dan seandainya sya diam seribu bahasa,alamtnya kamu bukan sapa2 dalam hidup sya lagi,teman,sahabat,kawan, ataupun siapa-siapa lagi..just share wth me,if xpuas hati dengan sya,sya blh trme dan sya akan ubh apa yg kamu inginkan seandainya sya mmpu ubah.terima kasih pada mereka yg mengajar sya untuk sabar."sya mudah memaafkan,melupakan mungkin tidak untuk sekali".tolong hormat hidup saya,perasaan saya,hati saya,diri saya..sekian.harap maklom..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome