June 20, 2011

Pink gitu..

New hobby,new fixie.perhh still cm xcaya cz my lovely99x parent sgt merestui ank perempuan ksygn mereka ini memiliki sebuah fixie.cewah serius sangat hrgai beb.lps ni sonok la my boyfie dh ada geng nk lwn gusti bskl,nk p ride,nk date..*boyfie a.k.a lil bro ok.first day dpt bskl tu,my dad dah ajak p ride,xsyok cz handle dye pkai tanduk kambing gurun bak kata buah hati sya la,cz fixie dye pkai handle tu.seyes,sgt skit pinggang,lps trn dri bskl tu,rasa mcm nk p spa,urt satu badan (demand ko sya),but its ok,sox xpun lusa,dh tkr handle len,pkai yg straight to d point..tungguu...!ok,meh sini nk tunjuk sikit fixie sya tu.xpyh nk komen2 de.:p




fixie ni ada kekeliruan skit,boyfie ckp nama fixie ni "skywalker fixie",buah hati kata "rock bike fixie" so kesimpulanya sya sebut "skywalker rockbike fixie" atau nama manja fixie ni ..tett xpk lagi.

my mum plak risaw xhbs2 dye ckp cm ni kt boyfie "abg,bskl along tu blh psng break x? nanti psng break aw" sahh nmpk,my mum risaw n nk nek fixie la tu..xkish la ada break ke x,yg penting blh kayuh n bergerak.thnk to my parent,cz suport smgt anak dye ni nk memiliki "seekor" fixie.sgt seronok aw hari ni.

hah,xlupa gak kt en buah hati,cz sharing info tentang fixie ni,tw la bskl kamu hebat "En promex",sy xmampu nk memiliki fixie sehebat kamu.xpe2,yg penting,fixie ni dh saving duit shoot wedding,cz xpyh la phtgfer ssh2 nk cri bskl untuk shoot atas bskl.ye dak?nanti nk ride 1 malaya blh?cewah,semangat gitu.ok la,pada yg terlibat menjayakan pembelian seekor fixie sya,sya nk say berjuta2 xie xie la erk.to my lil bro n sis yg len AMARAN jgn harap dpt nek fixie ku.sya dh bg bskl lama sya kt korang,so korang nk tmtkn rwyt bskl lama tu pun sya dah xksh..*xmengenang jasa btl.ok

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome