June 15, 2011

Nak Hangout Ngn Mereka


Saat ni,serius sangat rindu pada insan2 ini..so nak wat entry ni,dan seyes alangkah bstnya if dapt kumpulkan semuanya untuk hangout..sgt gembira,awak semua tahu,saya blh hilang sedih,kecewa,sakit hati bila bersama ngn korang semua ni..antara orang yg penting dalam life sya adalah anda semua.hilang korang tiada peganti,seyes..hilang orang lain,sya ada pengantinya..haha.ok,sya pun xnk bebel byk2 untuk muqadimah,TAPI seyes rindu ngn korang r,rasa nk jumpe korang skrng ni..skunk ni aw..!!hee

Si manis ni namanya zaimah a.k.a ima.argggh rasa mereng ble tgk pic ni,sgt suka time dpt hangout ngn kamu la yunk.xsbr nk blik p.p n tdo sebilik ngn kamu,xsbr nk ngs dgn kamu,glk kuat2,gsp2 bersama kamu,PALING penting date berdua kt cnema mcm dlu.dh rasa mcm sweet cple lak ngn kamu ni.cz kt p.p,mmg sya ngn kamu akan rasa cm solo..kan3?cewah,ima,skunk ni trsa ingt melepk di cnema menonton wayang sama kamu,cz dlm byk2 prtner,kamu pun kaki movie sama mcm sya.Sya bersyukur dikurniakan teman bilik yg ceria mcm kamu.cz hari2 sya pun nanti ceria.pht manis dgn kmu pernh sya rasa,terima kash ajar sya menjd tbh juga..rindu gila sama kamu..awak2 jom tgk wayang skunk..jom la..hee


Orng ke2 yg sya nk kuar sekali ada lah si cantik ni najwa a.k.a wawa.alamak,sya dah rindu setengah mati dah ni ngn kamu.rindu saat ble kmu trn semban,tdo umh sya.nk tdo sebilik ngn kamu+ima+rara sekali blh x?msti sgt meriah.sangt xpuas ati xdpt g p.p ari 2 ngn anda semua..tahu x skunk ni sya pk pe?sya pk nk mkn MCD ngn kamu la wawa,cz kamu kan suka MCD but mcm biasa sya xbpe ngn kentang,sila tlng krbnkan pert anda untuk makn kentg grng sya ok..hee.blik p.p,sya nk tgk sin chan sya membesar ok.seyes ku rindu sama kamu


Yg ni jgn ckp la,rindu dah nk tercabut hati ni r..Si comel ni zahirah a.k.a rara,sya yg pnggl dye mcm tu,org pnggl dye iera,tp sya suka pnggl kamu rara.bru cml sama mcm tuannya.2 bulan cuti,tp xpt jumpe kamu.wawa ngn ima je sya pt jumpe.dh la kte duk 1 ngri,nk jmpe kemain ssh kan?xpe2,nanti sya nk date ngn kamu blh?sya nk rakam detik mns gila2 kte semua,kt vdeo cem sya.tp kn awak,chger vdeo cem sya rsk la,nanti sya nk cpt2 beli la chger bru,blh rakam vdeo gila2 ngn korang..ingt lgi x kte pernh rakam vdeo gila2 LAGU "ketahuan",sgt sesuai ditujukan kepda insan tettt,if men2 perasaan kaum hawa ok.ingt lgi x kamu tntg vdeo indah "tepi pantai",hbs semua nama laki keluar..smpai nama anak buah mu sekali keluar.saya sgt seronok ble bersama kamu,tp klau kmu moody,sya orng pertama tkut.hee.rindu kamu la rara,xsbr nk jmpe kamula


Maaf pda dye,cz ni gmbr curi.hee..Yg educated ni,namanya Shahrin sya pnggl dye syg,ehh bukan2 rin,nk kena smbelih pnggl dye lbh2..dye ni kwn bek,sejati,rapat dan paling memahami.rin,nk hangout ngn kamu p mkn MCD blh?sya jnji xkn kais2 syur lg,tp cm biasa kamu phm kan?apa kegemaran sya ble kt MCD?jeng3 jwb r sendiri.:P,blh x sya nk tgk karate kid ngn rin lgi?tme tu bla3,agak2 rin ingt x pe yg berlaku?walla..syg kamu,syg pershbtn ni sgt2.nk kuar ngn kamu lgi blh?nk lawan bowling,n klhkan rin lgi,mcm dlu.blh x?kmu partnr plng best,kmu thu apa yg sya nk n apa yg sya xske.KAMU 1 INSAN YANG PALING PANDAI JAGA HATI SAYA..serius..!rin ingt lgi x?mcm biasa,blnja mc flury,sya xnk cmpr cklt,nk oreo je..!kmu punca sya xhbs mc flury,sbb sya kureng ais krim cklt,dn strt dr perstwa tu,smpai skunk rin thu apa yg sya xske,apa yg sya ske waktu kt mcd.hee.seyes,nk hang out ngn kamu mcm dlu2 r kawan..sox lusa ada masa,bawak sya ronda kl,n men game kt TS.blh x?yup,sya mmg kaki jalan.sgt sonok..


Ok yg ni plak namanya yusri a.k.a yus.dye ni sangat best ble kuar,thu sbb pe,bab makan memang dye terbaik..sangat seronok..xberkira beb..agaknya dye suka tgk orang makan kut,haha..pernh ngedate ngn dye kt KFC,PIZZA HOT..hee,pizza la yg xblh bla,orng order pizza saiz keck,dye dah bsng2 suh ambik plate besar.orng nk mkn pizza,dye p tmbh ngn chken wing.ingt orang perut tong erk?haha,tp hbs je.spe xske orang blnja mkn an?kalau blh,sya nk wat pertandgn mkn byk paling awal.agak2 sya menang x yus?n dye ni,1 mamt yg ckp ngn sya"SYA NI MKN BYK,XMEMBSR PUN"haha,agak sengal,tp nk wat cm mna,i ramping gi tu.agaknya,kalau yus baca,rasa nk muntah x dgn statement sya ni?ada sya kesah.sya suka la.blog sya.terima ksh,sox2 blnja KENNYS ngn SECRET RECIPE plak erk?blh x?tunggu pointer sem depan k,PELAJAR AKJ,mmg dye la,tp cm sya ckp,kte ni selang seli nek pointernya,n selang seli dpt AKJ,so sem5 n sem 6,pastikan AKJ milik kte juga ok !.:)



Seyes sya tergoda ngn pic ni,tu yg pilih gmbr ni msk blog sya.grw3,yg kacak bergaya ni adalah Qayyim a.k.a im.sgt cml la sya ckp,first time tgk dye ble dye dtg open house umh sya,tu pun yus bwk.mrk shbt ok.:)sgt surprise,when dye ckp dye xpt dtg umh sya,n dye dh kt ktm smbn,dh nk nek train dah.dah tu mati2 la sya caya,tup2 dye dtg ngn yus.perhh agak segan cz masa tu kn,frst tme jmpe,tp sya dulik pe,kawan sya kn,tgk2 dye yg segan smpai berpeluh2..jgn mra ye im.sya xpernh hangout ngn dye ni,tp sya pernh pelawa dye,1 day kena trn QB,sya nk bawak dye p kedai GUNDAM..btw im ni ada hobi sendri,lyn komik,lyn gundam.tp pelik,bab blaja MANTOP,sgt cmbru ble kamu dh wat degree dlu.sya ingt g,dye pernh ckp,kalau dye ada byk duit,dye dh kumpul2,dye nk blnja sya mkn kt restoren,n ada lilin sekali.masa tu sya ckp la,mkn kt kdai mamak pun blh,tp dh dye kte cm tu,wahh sgt indah dan romantik..nk tuntut blh x im?xde lilin pun xpe,blnja SECRET RECIPE pun blh je.*awat sya ni suka mkn je r.G 1,1 day,ada rezeki kte lawan tenis k..tp sya thu,kmngn msti milik im,im kn men tenis kt UMP,kompem2 sya ssh nk lwn im,Insya allah ada rezeki,sya akn bawak im p tgk kedai gundam k.


Orait,6 orang insan ni la yg sya pk skunk nk kuar bersama,cz dyeorang yg pling rpt ngn sya,n sgt fun ble hangout.hilang dyeorng ni,aisshh ssh btl nk cari pgnti.kompem korang agak bngga sya wat entry khas untuk korang,serius oooo SYAQIRA nak kuar ngn korang,rindu dah ni..aiyooo...ble dpt hangout ngn korang g erk?perfect kut kalau ngn korang 6 orang ni dpt kuar sama..yg kaum hawa,blh jd pgtr acara,pengkritik fesyen,susan atr tmpt mkn,yg lelaki plak,perlawanan game sport,makan ditaja,last skli suasana restrn dpt ditentukan juga,nk lilin or tdk,nk wat tema apa..haha.sgt sernk ngn korang.


Impian sya:sya nk sangat tgk kt cnema cerita "sekali lagi cinta milik kita tayangn kluar 30JUN" ni ngn en kiki lala,baru feel n seyes sya nak sangat tgk ngn awak.sya xnk tgk ngn orng len kalau blh.nk hangout ngn kamu juga,makan semeja ngn kamu,men sport ngn kamu,pling sya nk,nk tgk kamu pkai baju tu.aiii..tp its ok,sya phm,kamu xsma mcm sya,sgt berbeza.its ok.sya kaki jalan,kamu plak tdk.sya suke tgk cnema,kamu plak xske p sne..so sya ikut rentak kamu.kurang lbh kamu,sy suka dan terima seadanya.kamu pun terbaikk juga dear.:),saya sgt faham keadaan yg jauh ini.cewahh ayt nk skema je sya ni kn?ok,jumpa lagi di next entry..tata

2 comments:

*najwa wawa* said...

wahh teharu nih..:)
heheh..
yg Mcd tuw aku dnga tuw sya..
so pe lg jum laa jgn byk bnyi lg laa..
t kte p mkn sne rmai2 ea kwn..
btw thanx sya..^_^

chot ok..! said...

tw xpe,skunk sya chot dh pndai mkn mcd beb,dlu tarak lyn mcd ooo.jom p serang..ok kwn,kte mkn ramai2 la..bru shiokkk:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome