June 20, 2011

Kg Mu,Kg Ku jua

Alohaa skodeng2 blog ni,terima kasih cz msh sudi menjenguk blog yg hampir hebat sama ngn blogger fatin liyana*statment xnk kalah,pada yg blm sya bls singghn kunjgn anda,sangat2 la mohon maaf sbb sangat bz dgn repot final,nk msk sem 5.sgt berharap dpt disiapkan dengan kadar segera.

hari ni smpai seru mcm nk blik kg,semua ni gara2 buah hati,cz ajak p sg besar umah nenek dye..wahh sgt seronok kg berdekatan dgn sawah,duk umah papan,blh berkubang,pancing ikan*pancing ikan xpe,pancing anak dara org,siap men dgn pacat.sgt seronok,btw sya xgeli pun ngn pacat,sbb pernh cabut pacat di bdn sendri,waktu mendaki bukit hijau di kedah.so dah lali kena dekat ngn pacat ni.sya thu ramai girl kt luar sne geli ngn pacat,chill la.bak kata buah hati,sya ni hati kering.hati kering la sangat,sat g dah banjir hati ni,baru kenal sya ni.haha

now sya tahu diri dye takut ular.he,so sweetla laki takut ular..kan3?xsbr nk suh santa claus hadiahkan dye ular masa hari jd dye..:P.ular kuning comel taw.btw sya ada geng gak yg tkut ngn katk..1 day sya nk blja ngn teett mcm mna nk smash katak laju2,senang skit,xpyh la sya nk jert2 mcm orng histeria.haha

Hah berckp tntg kg juga,secara jujur kg dye ngn kg sya berlawan,mean kg dye mmg kg btl la sgt cmbru kg sya plak hampir serupa mcm bndr,mna xnya kg sya bunyi bisingnya mngalahkan bandar,dpn umh wan sya jambatan besar,wrroommm2 mat rempit press2 moto yg bunyi mcm BAB1 tu,cehh sgt fu** dgn glgn sedemikian,bawak moto dgn berhemah kan bgs,baru je nk dpt ktngn kt kg,trs pk,better duk seremban je,lgi sunyi.hee *sunyi la sgt dgn sungai yg xblh mandi cz dicemari dgn racun getah,em btw blh je mandi,kalau rasa mcm nk dpt penykit gatal kulit,ahakzz sya xmenghlng pun,tp yg seronoknya ble blik kg,sya blh buli ayam,makan mangga manis+durian belanda,n apa benda nk mkn,bthu je kt wan,kompem dye msk.sgt terbaik.awak ada ke wan mcm ni?wan sy best aw.hee

Wan sya pandai masak mcm sya juga.ahakk *statement menipu "sya pndai msk"


Insya Allah,ada rezeki sya dtg umh nenek,En kiki dtg kg sya yg xcm kg tu.he,tp sonok aw,cz wan blh mskkan pisang goreng kegemaran kamu,cz kt kg sya byk pisg grng,sya plak blh wat ....,sya blh tlng makan je.baru fair kan?ok la,pada yg msh ada kg tu,ada wan,atuk tu hargaila mereka,selalu2 la pulang menjenguk mereka,seyes mereka merindui cucu2 mereka..~~Renung2kan dan selamat beramal~~

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome