June 14, 2011

Mkanan orang demam.:)


DEMAM..seyes sangat seronok..
BATUK..memang terbaik..
selesema + pening kepala tdk datang menyerang sama sekali..bgs2,kalau selesema datang,waaa rasa nk meraung kuat2..rasa nk cbt2 hdung ni,byk sangt ulat grk2 dlm hdng ni..eyerrkk,ada ulat erk?opss slp byk sangat sungai yg mengalir deras..ni msti gara2 berjangkit ngn seseorang..spe?tetttsss...wlpn demam2 but still gagahkan kaki keluar untuk byr yuran POLITEKNIK BALIK PULAU,demi poli tercinta,ku gagahkan kaki ini melangkah ke pejabat pos dan maybank.mmg terbaik..meh tgk muka budak suci lgi murni ni..

kalau blh nak pkai bdk sejuk bg menghilngkan pucat+kelesuan+kepenatan yg tergmbr di riak wajah sya chot.haha,arghh sume tu xpenting la,yg penting yuran harus dibayar,tak maw lwt2,nanti ramai..thnk 2 my boyfie EN MOHD ZUHAIR WAFI a.k.a adq ku,cz jd drver xbebayar buat kakak mu ini.n sangat seronok,ble demam2 mcm ni,blh mkn bnda best2..antara makanan orang demam untuk sya..zoommm..

makanan terbaik untuk cepat sembuh..percayalah..untuk sya la,cz demam sya ni agak pelik skit,kalau demam n btk,lgi kena PERBAYAKKAN makan ais..haha,so pada doktr2 di klinik,ble sya melawat anda semua,beri sya ais krim ok,xpyh ubat..cz ubat2 yg anda bg,selalunya akan dibuat hiasan dlm peti ais.pape pun trme ksh la juga erk.haha..k.la nk tdo,hee..xlarat..:P.tata

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome