June 2, 2011

Airport KLIA

This is my story..
cewahh ayt xblh blaaa :P..penantian dan hari yg wan n atk ku telah pun tbe,sonok la mereka date bersama ke baitul maqdis..teringin nk pergi,but dh 2x disponser oleh wan tercinta,xkn untuk kali ke 3 pun nk sponser..dah la mahal gle..botak rambut ku..so kali ni,sya mls nk kcw line untuk mereka date berdua,jd sya xikut..cewahh..ayt nk power je..korang thu,nsb la diri sya ni cucu kesayangan wan tercnta..ngada2 sikit,merajuk sikit,kompem dapt..amacam?ada gaya?:P

Villa AGBAR,Keluarga Tercinta

before balik ke kampung,kami sperti biasa snap photo untuk buat kenang-kenangan,
but seyes ari ni rasa len sangat,happy dye xmcm selalu..xthu la kenapa..kami 5 beradik la yg selalu memeriahkn suasana didalam kerete,sering kali gak ayahda tercinta sound ckp "xblh nk lagi kuat ke" hee..tp kami xkisah,cz mmg kami happening.sat g kalau x memekak,xmengeratkn hbgn silaturrahim..ye dak?:)

sampai dikampung apa lgi,op crse n mmg WAJIB wan sya buat rendang,cz rendang wan sya la,rendang kegemaran sya,so p dapur ambik sepinggn nasi n melahap..dulik pe kalau mkn gelojoh,wan sya suka tgk sya mkn.hee..orait,lps siap2 n mandi,usai slt isyak ters pergi ke airport..perhh masa ni rasa nk muntah,cz ayahnda tercinta bawa kete 360 km sejam.korang caya x?hee,bawak kerete laju,phm2 je la kn,jalan kg,p pecut laju,senak perut,tp nk wat cm mna,ikutkn je la..hee..

ok setibanya di klia..perhh..sonok mmg sonok,TAPI kamu kena tunggu kt klia tu 4 jam sblm atuk n wan berleps ke baitul maqdis..opss kami sempat snap2 photo gak..ye la pe gunanya kamera kalau xguna,ye dak?masa ni sedh gak la,mana xnya,wan tercinta yg pling rpt ngn sya nk berlepas,10 ari 2..penantian 1 penyeksaan..hee.ayt mcm husband sya plak p luar negara wat outstation bunyinya,,hee..nk wat cm mna,tocing lbh time2 ni cz rindukan sidia..masa kt airport,hp xlekang kt tgn,asyk msj tersyg,he said,nanti kte g sama2 plak ye..Insya allah,jodoh panjg,kte g sama2 ke luar negara,tp mcm awak thu,sya trgn sekali pergi ke england..tgk pasukan man u sya..hee..sudah la ok..hee.opss now sya nk upload gmbr kami di airport..gambr wan sya,ayahda,ibunda,adq2 tercinta..tp xckp kolum la,sbb adq no2 n no 5 xske bergambr..xpe2,apa yg ada,sya nk share kt sini..terbaik..

1


2



3






me,alang,acik,umi,ayah,dan wan tercintaku..:)


orait lepas je hantar mereka ke airport,sya pun blik ke rumah..sampai umh pukul 3am..thu x,spe dpt sya ni mmg untung aw,bak kata my dad la,hee sbb sya ni jns ssh nk tdo dalam kete,ble p jauh2 sya la yg slalu meneman orang,borak2 ke,so sepnjg perjalanan pulang ke rumah,sya la meneman ayah borak2 dalm kete,tup2 dah sampi senawang..balik2,terus tdo..alngkah indahnya ble wat date ngn tilam dan bantal..!!hee..so sya pun nk tamatkn pnlsn sya untuk hari ni..sox2 lusa kte jumpa lagi.tata

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome