May 18, 2011

Keraskan hati k sya?

style pertama.:)


style kedua.:)

Salam semua..when sya rasa nk menuntut ilmu blja cara pkai shawl,sya buka la youtube & web cem sya..haha..sebenarnya cty2 pnjg cm ni mmg xde keje kt umh,wlpn sememngnya ada je keje untuk siapkn repot final,tp mls dtg,kalau wat bnda xberfaedah tu mmg no 1 so tu yg gtl2 wat bnda len,hee..tgk mereka2 gayakn shawl,cm smart je..2 rsa cm nk try je..sya brani pakai cm ni kt umh je,duk pkai kt luar maw pk berpuluh2 kali kut..segan cheq nk pkai cm ni kt luar..hee..xsampai seru lagi..:)

hari ni sangat seronok ble dapt ayt power dari abg long ku kt mesir..dye bthu "keraskna hati kak long,kalau lembut,lagi sakit"btl3..sya btl2 paham apa yg dye mksdkan..kadang2 hdp ni pun perlu pentingkn diri..cz ati sya ni pemurah sangat..2 maslhnya..smpai kwn pernh sound "ko ni kn sya smpai ble ko nk bhgia,kalau ko slalu lpskn kbhgiaan ko pada orang len"*ayt nk power je kn?haha.sya jwb la "sabar dapt lbh"..n g 1 "penantian tu 1 penyeksaan,disebalik penantian ada sinar yg menanti" ni ayt bkl mak mertua bagi..lalala~~dulik pe sya..haha..now sya dah bhgia,so kalau blh sya xnk lpskn kbhgiaan sya tu dgn mudah..mana xnya,orang tu pun dah gatl duk pk nk kwen je..siap plan g tu aw..apa dye?"lps dip tunang,lps degree kawen,lps kawen smbg master kt oversea sama2" tp sya bthu dye,sya xnk wat kt oversea,nk wat master kt mlysia..insya allah,ditakdirkn jdh pnjg,perjlanan dimudahkn,smpai la sya dan dia ketahap itu..amin..

k.la,kalau blh nk je crte sedetail2nya dalm post entry kali ni,tp sat g ble crte ada
plak yg mkn ubi,dekat batas,sat g hari blh balas..biar la sya nk merepk ke,melalut ke..xsuka xpe,xsuh baca pun..k.la,tido dulu..dah lwt mlm da..gd nyte semua..


p/s:En pau,sy hargai kedatangn awak dlm hdp sy..thnk becme my lovely prtner..n trme ksh krna awak snggp wt mcm 2 mean awak ckp mlm ni "tnya la awak,sy akn jwb pertnyaan awak tu,sy akn hilngkn sgla krguaan awak" terima kasih lagi sekali.cinta awak selamanya jika diizinkan Allah..:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome