May 17, 2011

Sentap gila..


mcm mna sya xske pkai spek,mcm tu la sya xske pada awak..phm2 je la

Semua bangun,baca entry ni
tbe2 rasa mcm sentap plak mlm ni,so sya nk tls pasal kngn masa lampau sya..
lampau ke?Wawawa tak tahu la tbe2 terungkid blik..aiyyoo..
xpaham,kadang2 kalau blh xnk ada pun bnda phit masa dulu2.sakit ooo ble kena..sya nk stry ble sya tertengok n trasa apa yg dia buat.apa dia buat?biarlah sya je tahu.wat pe nk heboh2..xkn 100% semua nk cte..pokok pngkalnya LU PIKIR LA SENDIRI..kan3?

begini ceritanya..lala~~*ko ingt ko hot sya..?dulik pe..sentap sikit mlm ni.
td tengok la,ada 1 minh ni duk gedik2 ngn 1 mamat ni,mamat ni plak a.k.a mmbr rpt sya gak la masa sya skola menegah,yg mmt ni blh plak melayan..*bukan cemburu ok!btw sya ni dah dimiliki,kalau nk cmbru bek cmburu ngn boy sendiri.mslhnya skunk,mamat 2 dulu ckp len,sekrang ckp len..anda terbaik..!awak thu x,dlu masa sya rapt ngn awak,perhh ayt smua xblh bla,smpai bdk skola cmbru la tgk kte..ada yg dgn slumber face 2 face ngn sya nk no awak.fuyyoo hbt gak sya masa 2.lps tu sya ckp la "maaf dye tu milik sy" sian grl tu kecewa,awak gk yg suh sya ckp cmtu..mna xnya,rmai wanita nk wak n rpt ngn awk,last2 sya la yg dpt awk.xthu npe wk nk ngn sya,sdgkn yg mnt awk,smua lagi cun oo.sya?xde pe kut..

last2 lama kelamaan sya dpt thu,awak ni orangnya panas baran.panas baran?fuhh~~reject n minta simpng.adq wak bthu awk ni mmg baran la.sya pun nek rsw.mungkin btl,n terbukti when kte dh xde pape..ingt lgi x?awk bkn pns baran,tp awak kuat cmbru.dulik pe sya.life sya,sya dah kata setia,setia la.sedangkn masa tu kte xde pape pun kn?kwn je.

lps tu sya hbaq mai cte kwn rapt laki sya kt awak,boy sya yg skunk ni alhamdulilah jns open n blh trme diri sya seadanya,xpernh pun nk ragui n konkong sya,wlpn kadang2 dye cmbru mnx perhatiaan 2 adalah,bhkn boy sya yg skunk tmphkn kepercayaan pnh pada sya..boy sya tu,bukn kawan ok..!fuhh masa sya cte psl kwn laki sya tu berangin2 awak..sungguh tak percaya..dulik pe sya,life sya..sya kawan awk je,sya xske dlyn mcm hak milik awak.lps tu kte xcontact..xpe,sya xkisah pun..hensem awk mcm Afgan pun,sya xkisah la wk..sekali hati sya nk cuba beri pada seseorang,tp awak lyn sya mcm ni..tiada peluang kedua untuk more then frend ngn awk..sya xbenci awak,sya ttp anggp awak kwn sya..kalau sya bnci,len wak,smpai mati sya xkn tgr awak.sya nk awak sedar je..tp tah..rasa mcm nk tls pasal awak dlm blog sya yg sememangnya xcomel ni..ada sya kisah?now sya puas..

benci saya?saya lagi benci awak..sekian harap maklom..sentap beb,sentap..mlm ni teremo lbh..dulik pe sya,life sya..cau cin cau

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome