May 17, 2011

Selamat tinggal T.intan.:P



sya chot ♥ kiki lala..
perhh statement xnk lagi hot ke sya oiii..
haha..awak ckp "romantik" ble tgk pic kt atas tu..
kan sya pernh bthu awak,
kalau awak ssh nk jd romantik,sya blh jd romantik untuk awak..
TAPI tak bermaksud awak blh lepas dari mmpeljari bnda yg romantik En pau..haha
btw sya mmg nk wat cm ni untuk hari ni,tahu sbb pe?
xtahu kn?sebab orang tu dah kuar hospital hari ni.
seminggu kut duk hspital..tah wat date ngn bilik air untuk mandi xthu la kn?
tah2 xmandi..lalalla~~
fuyyoo sonok la erk..
ye ke sonok?tah2 berat hati nk tingglkn nurse2 awak yg berbibir pink tu.
xcm sya,bibir hijau,mcm hulk..awak gak ckp..:P
btw,sangat sokong apa yg abah pesan pada ank sulung lelakinya..
"duk umh je"yes3..suka..xpyh gatl2 nk kuar sne sini.
n pling geram ble awak ckp,rindunya pada moto..
bukn nk ckp rindunya pada adik2..haha..
moto yg diingtnya..lps ni,sya gilis moto tu ngn lori,
msti lagi lawakn jd moto tu?haha..sonok2..all 4 me rght?
walla ayt terbaik..btw sya seronok ble dpt thu awak dah kuar hsptl,
awak thu kn sya cmbru,ble tgk awak dikelilingi makcik2 nurse awak tu.
sedap2 je usik tangan awak,sya pun XPERNAH taw usik tangan awak..
huhhh ni yg xblh thn..haha.cemburu memuncak mngalhkn klcc taw awak.
hahaha.past ni jaga kshtn tu bek2.
jgn nk melalut2 lagi,cz awak thu ada jln penyelesaian pykt awak tu.
so jgn nk ngada2 merapu..awak ckp xnk tgk air mata saya kn,
so kena la cpt2 sembuh..g 1,say kt adq teha welcme to pulau pinang 21.5.2011..
ala takat uitm penang..pejam mata je dah nmpk aw..:P
lgi pun kak ipaq dye ada je kt pulau pinang tu..
lalla~~over dos sudah.thnk untuk segalanya awak.
hargai kedatangan awak seadanya..:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome