May 11, 2011

PLKN,KEM PUTPUT ALOR GAJAH MELAKA




muka lps mengs..ayh yg pksa suh ambik gmbr.gelap bertambah2

salam reader..
jjr mls nk upte blog,
tp ble dh bsn,tgn rasa nk menaip je
repot final mls plak nak taip
*aiyyoo sya,jgn wt keje last minit mati ko nanti
ari ni tbe2 tergerk ati nk ungkd semla cte masa sya kt kem plkn..
sya dpt kem plkn di kem putra putri alor gajah,pnggilan ke2 2009
haha,ble ingtkn semula rasa nk gelak2.
sya tbe2 ingt plkn ni cz adq laki sya 16/5 ni nk grk p kem plkn..
KEM NIRVANA,JEMPOL,N.9
yahuuu sungguh seronok..
xde la nanti nk bertekak..lalala~~
pdn muka ko bng..:)hope ko dpt hbskn kem tu erk
if ko xhbs n smbg blja sekali pun,
along apprcte.cewah
sya duk kt kem tu 2minggu je..
sya msk kem hari khamis,sblm msk perhh smngt gla,
mls khamis tu sya dah ngs2,xblh tdo beb..duk pk nk blik je.
ari jumaat sya kol umi,cz jurulatih kate sabtu n ahd parent blh datang
so dgn smngtnya sya kol dan MEMAKSA parent datang.
hee.masa parent datang tu awal2 pagi smpai la zuhur.
3,4 jam gak la sya dilawt olh parent,
dan selama 3,4 jam tu,sya mngs xhenti2,
jth sham kt bdk2 laki kem put2 tu..haha
ops masa kt kem tu sya ada mnt kt seseorang ni aw.hee..gatal
masa tu rezeki sya kut,dpt kls CB ngn mamat tu,
dah la sekelas,1 group plak tu..aiyoo
untung la~~
dye dak kompeni delta,sya plak alfa
nama dye dauz,comel orangnya..dak kluang
setiap kali kls CB msti sya curi2 pndg dye,cz cml sangat
tp sya bukn bertpk sblh tgn,cz dye pun ada feel ngn sya
ni bukn rekaan semata2 tp btl2 erk
sya ingt lagi,masa sya nk kuar kem plkn,sya kena wat luahn perasaan
masa tu sya ckp la,sya mnx maaf,n sya berbangga dgn group "sejiwa"
sya n bla bla bla
sejiwa tu nama group sya,sya yg beri nama tu..
wlpn xdpt tmtkn plkn,tp skrng2nya ada kngn untuk sya tglkn disana:)
lps wt luahan tu sya salam semua orang,jurulth mmg sporting,so sya salam ngn bdk laki kls sya juga..n bnda yg sya xblh lupa,sampai kt mamat tu,ati dh berdegup2 then sya salm je la.wt muka cml n chill..haha.dye la 1-1nya mmt slm tgn sya pling lama.
dah tu dye blh ckp,"GIVE ME 5",so sya tampar je la tapak tgn dye.xkn nk kecewakn orang plak.dye 1 1 nya mamat wt cm tu.th mana dye dpt keberanian ckp cm tu pun sya xtau..masa tu kteorng smpt tkr no aw..sya je ada no dye,dye xde no sya.
so sabtu mmg sya mzkol dye la..then dye kol n brk2 cm kawn2
dah tu dye ckp ngn sya "ingtkn sya duk lama kt kem,baru nk usha,
tgk2 dpt thu sya kuar plak,sdh ble sya kuar kem,orang bru je nk mulakan lngkh knl ngn sya"
tgkla,ni la ayt dye.dah tu ingt lagi masa sya cri2 pndg dye,sya bthu dye
sya ske curi2 pndg dye,dye ckp ngn sya dye pun suka curi2 tgk sya.
woww..n byk g la bukti sya xbertpuk sebelah tgn..lala~~
but perasaan tu kt kem je k,now skunk hati milik muhammad fikri bin jamari
tiada ganti..insya allah
dan dauz tu pun mngthui sya ni milik insan tersebut:)
wlpn perasaan tu takat kt kem,tp alhmdulillh pershbtn sya ngn dye ni kekal smpai skunk,dye seorang shbt yg kelakar n ceria.
ok,lps je sya kuar dari kem yg sya duduki selama 14 hari tu,
mula la bosan datang..haiiyyoo..
nyesal pun ada,tp mungkin ada hikmah knpe sya kuar awal.
pape pun,plkn xde la bosan sngt,
sya je yg manja nk kuar awal,frst tme jauh ngn fmly
homesick la katakn.g pun mgkn sya mmg xselesa kt sne kut
tiap2 ari sakit,demam,pening kpla,skit pert
PLKN tu semua dah tinggl kngn terindah buat sya
sya blja mcm2 kt sne wlpn 2 minggu je.
serius seronok,
hope adq laki sya dpt sesuaikn diri kt sne
cz dlu dye duk asrama xcm sya k..
go go PLKN..:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome