May 28, 2011

Impian Sya Terlaksana

Haloo..
walla..sya happy sngt dan mengucap syukur barang yg sya poskn kepada En Pau selamat tibe..oo dpt hari jumaat erk.alhamdulillh..akak pos kate smpai sabak bernam ari sabtu..sengaja nk wat sya cuak kut..ye la,awak pun thu kn,mcm mana muka akak tu masa trme brng mcm dri sya,mean muka mcm xpernh dpt brng dari customer.its ok la..yg penting,selmat tibe barang tu dirumah mertua..opss silap2 rumah awak..haha:P..apa sya pos kan erk?



sya poskan buku,buku ni buku kgmrn sya,cz byk ajar sya untuk mnghrgai seseorang dlm hdp.3 thn buku ni bersama sya,keadaan dye sya ckp mcm frst beli dulu..syg kut ngn buku ni..hee.sya xtrpk nk bg pnjm buku ni,tp ble dye ckp "blh x ajar mcm mana pau nk jd romantik" so idea ni datang.amcm?sweet x?kte kena berni membuat sesuatu kptsn..buku tu bg Pinjam je aw..jaga ia.haha.hope hbgn kte akn jd indah,dan berjaya dunia akhirat.amin

ok,bukn buku je aw,tp pnh ngn kertas2 sya bg..smpai sya pesan pda dye buka pembalut brng nanti hati2,cz kt pmblt tu ada tlsn tersembunyi.nsb sya bthu kalau x bak kate dye "nsb bthu,kalau x mmg gns la orng buka,almaklum excted"lala~~..n siap kena perli "nanti orang buat folio ok?"sekeh gak laju2 mamat ni.haha..sekeh sayang ok,bukn benci..haha..ni untuk awak..hee


1 harapan saya pada awak,khatamkan pembacaan,hayati sepenuhnya,pelajari sedalamnya..niat saya ikhlas..awak juga kata nk blja kn..sy menanti..:)mcm sya ckp,kalau awak ssh nk jd romantik,sya blh jd romantik untuk awak..kalau awak kata awak xreti jd romantik,sy akn ajar awak cara romantik..kurang lebh baik buruk diri awak,sy terima..pulangkn buku tu pada sy by hand ok..:)terima kasih..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome