May 20, 2011

Impian Pekhawinan Diriku



salam reader..hari ni sampai seru miang n gatal,cz tibe2 rasa mcm nk stry IMPIAN PERKHAWINAN ku..npe erk?cz ptng td adq ku zulaikha ahmad duk sibuk2 tnya hantaran perkahwinan sya nanti,nk berapa?haha..nk thu bpe?tah la,sya pun xpernh pk plak..cz xkisah pun bpe2..yg penting perkahwinan sya berkekalan hingga ke anak cucu dan cicit.ok..ok first sya nk senaraikan dulu perancangan awal yg dilakukn sblm perkhwinan.cewah..mcm sox sya nk kawen kan..dulik pe sya..jnji sya bhgia n gembira merepk sorang2 kt blog sya.xsuka,xpyh baca.ok:)?

1.Pelamin
2.Baju
3.Makan2
4.Gambar Khawin

First nk cte pasal pelamin..kalau blh sya nk pelamin sya simple..Tema:DALAM TAMAN,mean nanti pelamin sya nk dikelilingi dgn bunga2 segar.wow,kalau blh nk pkai mawar putih,xpun merah..oohh so sweet..dah la cantik,harum..wow tenangla sya kt atas pelamin nanti..hee.contoh pelamin mcm ni aw..walla

Merah nampak berani ke,berahi?gatai..:P


Bercerita tentang pelamin,msti la,nk ada bajunya kn?xkn la nk pakai selekeh2 time kawen kn?dah la kawen sekali seumur hidup..amin..so sya nk la,hari tu indah dlm hidup sya.ok,masuk bab baju kn?kalau blh sya nk baju tu simple,but nampk elegant.so nanti xde la sarat nk berjalan dan bergambar atas pelamin.kan3?bg sya la kn..sya nk contoh dye mcm ni..

Dpt pkai baju ni,xnk tnggl2kn,smpai la mlm pertama.wow..haha


Ok,untuk dekorasi tempat makan tetamu?still g dalam tema "DALAM TAMAN"cz kn nmpk lbh tenang,n friendly..bg sya la.sya xnk tetamu rasa mcm kekok,kalau blh,sya nk buat dkt dewan.parent pun kate,buat didewan lbh murah,berbanding dgn menyewa konopi.n sya rasa pun ye..ye la 1 konopi skunk pun dah RM2++.kalau sewa 5,dah RM1+++,apa ingt cukup ke 5 konopi?ooo tidak..so kesimpulannya,kalau dewan,lbh besar,selesa.harga pun berbaloi ur..jd,nk dekorasi makan tetamu mcm ni aw,pada yg wat perancang perkhawinan sya nanti..:)nk lawa2 aw.ahakz
Cantiknya,nmpk gah gitu..like..merah:cinta


Bab ni sya suka..snap3 photo..wow..still dalam tema "DALAM TAMAN" ok..kalau blh sya nk shoot dalam taman,smbil berbasikal ngn suami tersayang..sya btl2 teringin.msti indah..sya nk dye gengam erat tangan sya,cium dahi sya *gedik,tenung mata sya,dukung sya,wawawa jauh lak aii impian n angan2..huhu,biar lah..impian perkhawinan sya,so terpulang la kan..hee.lps tu,sya nk orang tu shoot lawa2 n ltk kt album besar dan lawa2,susun lawa2 gak.he,so,sabtu ahad ble sya n suami free,blh la imbas kembali kenangan perkhawinan kami..sya xde contoh shoot gmbr kawen dlm tmn dgn basikal la,tp sya ada la,beberapa gambar yg ooo so sweet untuk sya sharekn kt sini..jom usha..ala2 gambar tu aw,tp nk lbh dri gmbr tu.haha..demand:P
lawa kn?sya nk shoot wedding,dalm taman mcm ni la..tenang je.tp nk ada BASIKAL..huhu.ok?

ok la,tamat la sudah impian perkhawinan sya,sya merancang Allah yang tentukan..perempuan yang baik,untuk lelaki yang baik.sya percaya tu.cinta adalah janji..jd seandainya sya dah ungkpkn cinta,mknanya,itulah jnji sya..sya xpernh bermain dgn perasaan,cinta..ok,sya buat semua ni,just melepskn bosan,n nk share impian perkhawinan sya.korang semua msti ada impian perkhawinan sendirikn?so,go on ngn impian anda tu..ok,sya stop smpai sini.sya bahgia..:)terima kasih semua.tata



 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome