May 31, 2011

huhh..

Rindu nak menaip,rasa mcm dah lama xmenaip,
walau hakikatnya baru 3 ari..puas nk kumpul crte,xde ape pun yg nk di sharingkan,but saje melepaskn boring.sebenarnya smlm mmg xde mood,tp ble kazen msj kate nk jmpe agak terkjt gak la.ye la,mana tak,tbe2 msj kte nk jumpa..scra drastik plak tu.btw thnk erk acap cz bg sya ole2 dari medan city indonesia..i like r..ni pun dah terlalu berharga buat sya ok..ingt sya ni demand sngt ke r?ko bg sya daun suh simpan pun,kompem sya simpan la..cayala..:)kate kazen 4 ever..hee


purse,key-chain & pen


Hari melangkah pergi,rasa teruji segala kesabaran,kekuatan,kesetian,kejujuran.
smpai kdang2 terpksa mnx pendpt kaunselor sya En Radhi a.k.a abg long ku.*bng long xpyh poyo aw..semalam terasa mcm ada 1 benda yg merasuk dalam hati,pk kn masa depan.sya ni xblh sgt ble trs2 pk masa depan,ada la air2 kuar kt mata tu.takut,cz byk g benda sya nk kejar,sya nk capai..nk jd lecture tu..tngjwb mnjd ank sulung,kdng2 terasa beban,dah la perempuan trpk jgak bestnya if ada abg sendiri.msti sya blh mnx pndpt,ngadu mslh,ngs depan dye,cz lelaki kn lbh kuat berbanding perempuan.Bng long radhi 2 kaunselor a.k.a bng long,tp bukn abg kndung ok.dye dh mcm abg kndung sndri,cz dye phm sya ni mcm mana.jrk bukn pemisah mesir-malaysia..tp tah,mungkin sbb ada kimia antra kami kut..*kak wahida baca maw kena pelangkung adqmu ni..haha.

tiada siapa tahu apa yg ada dlm lubuk hatiku

Sya thu perjlnan sya pnjg ke hadapn lagi,trpk npe orng bercinta blh putus ditgh jalan,orang berkhawin blh cerai berai,kata ini jodoh..kate bng long ku ketentuan.mungkin btl.bak kata dye "hati kena kuat" tp dye gak ckp "hati wanita ni lembut" haha,mana 1 sya nk buat ni.mcm2..btw trme kash DR LOVE..anda mmg terbaik..sama mcm adqmu ini,mmg baik..:p.

to my friend: sya akn ingt kata2 anda,berusaha..terus lawan..cayalah..ayt anda buat sya terfikir jauh..awak juga cakap,sya manusia terpilih..sya dapat apa yg sya inginkn,tdk spt kamu..sya thu,lama mana kamu nanti,mns tu psti akn datg pada kmu jga.percayalah..jd dengn apa yg sya ada,sya xkn senang2 lepaskan..masa depan ku.insya allah,hrp lepas ni segalanya akn berjalan dengan lancar.amin.jadi pelajar pun susah oo..dah la mls nk melalut pnjg2 g..sya cuba muhasabah diri.harap sgala perasaan dengki,cemburu,iri hati,berfikiran negatif sgla sifat negatif tu hilangla dari dalam hati dan diri..amin..aku bukan manusia sempurna,tp cuba menjadi sempurna.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome