May 25, 2011

Cinta sya ?


PENGUMUMAN..!!
hahaha,sya nk gelak besar2 hari ni cz adq laki sya muhammad zuhair wafi tu selamat sampai kerumah..wahahaha..xsampai sebulan beb ko duk kem tu..
9 hari..along juara sbb dapat duk kem tu lgi lama dari ko..haha..
oo masa along kuar awal dari kem tu perli2 kn,kata along cengeng la,pe la,
NOW?anda merasai apa yg along rasa di kem PLKN..baru tahu..
tp along kuar awal bersebab kut..nk lari dari jumpa kekasih awal dan akhir..haha.its ok la,yg penting along dapt pengecualian,ko penangguhan..
so,lps ni,pndai2 la hidup erk,if PLKN suh ko wat date ngn dye g sekali..
jeng3..

KENANG KEM DE'BANA DALAM JEJAK LANGKAHMU.HAHA


orait,xkn nk stry lbh2 pasal dye kn,ni kn blog sya,so msti la cte pasal .....


Cte pasal budak kt dalam gambr tu la..all about my life..haha.ok,hari ni tbe2 trsa mcm nk ckp pasal love..cinta..orang kata cinta tu indah..btl ke?orang kata cinta tu bahagia?btl ke?mmg la now sya fall in love with someone,but tah..sya pun tak tahu la pe benda tu..wahaha.blh plak ko wat lwak sya..dan2 tak tahu..

hee,ok tbe2 ble tgk my parent rasa mcm "aii ble la ankmu nk rasa sweet mcm hampa dua" kadang2 ble tgk mereka sharing is caring rasa mcm "aii,ble la masanya nk caring is sharing ngn someone plak" paling wat sya HOT n CEMBURU GILA bila mereka berpegang tangan "perhh dugaan apa yang datang kt anak mu ini?" hahaha..mesti ramai pk,gatal khawin sya dah datang kn?opss bukan ok,cume terasa nk sangat rasa bahgia mcm my parent.ye la,tgk mreka cool n steady je..mybe sbb my mom ni pendiam n ayh sya ni banyak ckp kut..so api lawan air pepahm la kn?so mmg ngam la..:P

Agak2 umi n ayah la kan?ble agaknya,anak sulung mu ini akan merasai saat indah seperti kalian berdua..cewahh..ayt xblh blaa..sya teringn sangat ble ada masalah,cinta sya la yg selalu ada dekat ngn sya,sya nk dye jdi orang pertama mengetahui..sya nak sangat ble ada sesuatu perkara berlaku,cinta sya bertanggujwb juga terhdp diri sya,sya harap sangat,cinta sya merupakan orang yg pling memahami sya,sya nk cinta sya thu,yg sya nk dye la lelaki paling rapat dengan sya,sya nk sangat rasa,cinta sya gengam erat tangan sya ble sya terjatuh dan kecewa,paling sya impikan,sya nak luahkan pada dye SYA TERINGIN NAK TATAP DALAM MATA DYE,DAN BERITAHU DYE,SYA CINTA DYE..

kalau btl cinta tu sebuah pengrbanan,sya sanggup berkrbn,menyeksa hati demi melihat cinta sya bahagia..sya nk jdi mcm umi,diam ble rasa disakiti,supaya sya dapat muhasabah diri,dan selalu berfikiran positif.sbb sya nk hubungan yang terbina kekal hingga ke akhirat kelak..tp tah..sya merancang,tp mungkin Allah dah tetapkan sesuatu yang lbh baik suatu hari nanti.sya xthu kn..:)jd sya pilih untuk menanti.
umi juga pesan "Allah tu maha adil,mngkin bg kte,kte nmpk mcm xadil,tp allah dah ttpkn perkara yg indah,di setiap pahit yg kte rasa" sya akn ingt semua ini..

huhh,dah la,sya sendri pun xtahu npe sya tacing sampai mcm ni sekali..wahaha..niat nk menaip untuk suka2,dan2 tertaip bagai orang gila plak statement tu..haha..xsuke?xpyh baca ok..k.la,maw tdo,n rehatkn badan walaupun jam masih kul 9.++PM..sy setia pada maxis sya..terima kasih..cau lu..tata

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome