May 8, 2011

Bertuahnya memiliki awak..MR.Pau



Salam sejahtera,
ni post kedua sya untuk hari ni,
sya xkisah 1 hari bpe byk sya nk post entry dlm blog ni,
cz ni kn blog sya
sya xkcw sesape pun.
sya akn bek dgn orang yg bek ngn sya..
xsuka sya?blh pergi..cz sya xkn kcw hdp,korang,korang dan korang.
dlm hati sya xde spe mengetahui,
tp dlm pada masa yg sama sya happy ble sya dpt thu
pau mengakui khdrn sya pada kawan pau..
bkn untuk hari ni sya thu,tp selama ni sya wat2 xthu je..
tbe2 sya trgt diri awak,jd sya post kt sini..
cz perkra ni buat sya bhgia..
awak,sya ada terbca 1 entry ni aw,
dibuat oleh seseorang,spe?nanti2 la sya bthu awak erk:)..
sya terharu awak..thnk untuk apa yg awak buat pada sya.
smpai mati sya akn hargai lagu yg awak tujukn buat sya..
lagu kte "Pemata Yang Dicari" tp lagu "Istikharah Cinta" pula lagu perjalanan cinta kte.mcm mna dgn lagu n vdeo klip "Amani"?tntula sya akn realisasikn impian awak tu.
mcm sya bthu awak ari 2,sya blja ikt tie.
past tu sya komplen kt awak kte,lech ikt tie.
pkai shawl lgi mudah.
then awak ajar sya mcm mna nk ikt tie tu spya jd bntuk segi 3.awak kalau sya xlps juga ikt tie tu,awak kena pgng tgn sya spya sya jd mhir ye?sya syg awak
lps tu awk psn pda sya,nanti awak nk sya iktkn tie untuk awk.
insya allah sya kn iktkn tie untuk awak suatu hari nanti.
sya ingt lagi awak pernh ckp psl masa dpn kte..
"abg jd archi,syg jd lec" amin,hope impian yg kte hrpkn akn mnjd realiti suatu masa nanti.
kte xpernh gaduh besar,kte ssh nk gdh,sebabnya awak dan sy 2 2 dah trnkn ego.
lgi 1,kdang2 awak ni romantik,manja,penyeyang,penybr.
dan sbg teman rapat,sya selalu memberikan kata2 semngat dn pndgn pada awak.
sya plak suke tnya soaln mcm2 kn?awak plak lyn je..terima kasih awak
tiap2 hujung buln pula,awak selalu utuskn email dan dlm mail itu msti diselitkn ayt cinta buat sya kn.?
kalau x ingt,p chck email2 kte..:)
awak,kalau sya rindu awak,ari2 sya baca email awak,tgk gmbr awak.
dan awak ketahui,pic awak selalu beradda ditepi katil sy..awak kacak..:)
sb tu mata sya bult slalu tgk wajah awak..*dush perasan:p
kadang2 sya akn tersenyum mengengkn kngn mnis kte,
dalm pada yg sama jga sya ttp mengigati diri wak..
Pau,adik awak msj n brthu pada sya,adik FARA khbrkn keadaan kamu sekarang ni pda sya,
wlpn kamu msh tk sedarkn diri,tp adq FARA bthu keadaan kamu better dari semalam.
awak,sya nantikan awak..sya tunggu awak..
awak,kwn sya ada bthu sya pasal keajaipan cinta yg berlaku,
jd sya harap,akan ada keajaipan cinta dlm prjlanan cinta kte.
naluri sya kuat mengatakan,awak pasti akn sedar,
n sembuh..awak,awak jga ckp kt sya..
"pau ingt lagi la,brpa byk kali pau hutang sya nk trk pipi n trk hdng sya"
jd awak blm tunaikn kata awak nk trk pipi sya n hdng,jd sya tunggu awak trk pipi n hdng sya.
sya nk jmpe awak sht,n nk awak berdepn ngn parent in law awk sht.
jd pasti awk kena kuat hadpi semuanya.sya selalu disamping awak.
terima kasih beritahu pada insan2 or kawan2 awak
syaqira liyana adalah milik awak muhammad fikri..
n sya terharu awk bthu pada someone yg sy ni spe pda diri awak.
awak tkut sya terluka n kecewakn,jd awak mula lngkh awal brthu dia,
spya dia tak taruh hrpn pada awak..sya hargai perbuatan awak..
cintaa awak selamanya..lupa bthu,dan rasanya awak pun dh hfl ayt sya ni
"baik buruk,kurang lbh diri awk,sya terima seaddanya.sya cinta awak"
sekian salm rindu dari sy buat dirinya..


Agak lega ble dah luahkn rasa dlm hati ni dlm blog kisah hidup sya.Ya Allah kau sembuhkn la diri insan yg hambamu ini Cintai.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome