May 15, 2011

Ambil berkat perkhawinan..hee


umi cantik,anak comel..walla..

Statement xnk kalah..nk hebat je..tp biarlah blog sya je pun..
bkn blog orng len sya p ltk statment ni..:)
btw nk wsh thniah n selamat pngntin baru kt kak spupu ku tercinta..mcm xpercaya je..
dh ramai dah sepupu sya blh mak sya dah kawen,mean adq beradik mak..fuyoo..
tp kalau blh ayah,kompem2 sya plng tua n sya kawen dulu..
2 pun kalau adq laki sya xlngkh bendul sya la..lalalala~~~
n pertama kalinya dalam hidup sya tgk akad nikah dari awal-akhir.
seblum ni slalu tgk sekerat2 je..berdebar gak jntung rasa mcm sya plak yg kawen.
wahahaha..agak pnt,dtg pkul 9 blik kul 4 petang..
well orng kuat keluarga la katakn..nsb bek dpt lari dari jd pengapit,kalau x mmg dah kena dah..dh la pgpit laki pkai bju kelabu,sya pun kelabu..so dyeorng nk match kn..
wowww..lari3..xlyk kut jd pengapit.dah la diri ini TERLEBIH TINGGI..
kipas diri sendiri la jwbnya nanti..:)

n ari sedang sibuk2 msj En pau,*sentap dah la tme ni 2 2 emo* hp no cel blh tinggl kt ats meja makan..terbaik kn?well,nsb my mom yg ambik hp tu.
kol3,asyik2 end call je..last sekali my mum bg by hand kt sya..gila r.
kalau hilng maw meraung..sim kad tu pling penting..nsb bek xhilng.

sya ni jns mls nk p rmh orng kwen,kalau x sbb kena gasak ngn parent,mmg xp la jwbnya.sbbnya xbpe suka?mati2 msti akn kena senyum n sengeh2 ble orng tnya "awak ni ble lagi?"lps tu ayh n umi kalau dye rasa nk back up ank dye,dye back up,kalau x dye pun 2x5 pekena.mentg2 sya sulung..pling xblh bla,kalau kena bahan kaw2,xpun bab2 mula kenal mengenal ank masing2..terbaik kn bab2 ni?orng g umh orng kawen nk ambik berkat la..hee.ye la,mna thu serba sikit blja cara2 nk jdi istri solehah.hee.

haii..tntu miang n gatl En Pau dah dtg kn?n dah la En Pau ni pndai mnjwb "sy gatl ngn awk je,cz sy nk wk jd istri sy"perhh pengsn jb baca statemnt ni.haha..baru ckp bnda ni,smlm dah tnya masa msj "agak2 sya umo bpe kte nk kwen,senang pau nk wat persiapan awal" fuyyooo ayt xnk kalah..nk je sya jwb skunk pun blh,pinjm jb pelamin kak spupu saving skit bajet kte..lalala~kompem awak baca blog ni,awak ckp XNAK,cz awak kn arkitek,sy kn lec msti la nk wat gah2 kn?haha..xkish la wak,kalau jdh pnjg awak nk wat cm mna sekali pun,sya xkisah.jnji sehidup semati ngn awak dunia akhirat.amin..n lg 1,masa shoot nanti awak thu kn sya nk mcm mna?nk snap pic dalm tmn dgn berbasikal..xpun guna fixie awak pun ok gak.tp jgn suh sy carry awk la,mati2 kaki sy cecah tanah a.k.a xsmpai.hee.terima kasih awak..Awk bukan pasangan yg pertama,tp awak CINTA pertama sy dan mungkin terkhir..


p/s:hope blogger xpyh nk gedik2 wat mslh..bengang je.dah bpe ari sya xpt nk update blog aw.cau cin cau..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome