April 12, 2011

Pada pndgn ayah saya....


rindu nk taip panjng2.
sya nk stry pnjg2 blh?
hee..tengok la dulu,kalau tgn ada power,
sya taip panjng2 ye..:)
ok,ari ni nk stry..pasal wisma?
opss tdk kut..mls3..skrng bilng hari nk hbs li je..
yuhuuu sumpah xsabr nk kuar dari wisma,
walaupun kadang2 kt wisma ni best,tp slalu ble nk indah2
ada je yg pht dtg,mna xnya duk pk sistem,sistem,sistem..
aiyyooo..
hah,ok ari ni sya nk stry,
pada pndgn mata ayh sya,n fmly sya
sya ni dah bsr..
ari ni ayh g khursus wali..
*kt sini je sya dh pk lain dlm kpla.:P
ok,sya pun xkisah la kn,kalau sya kawen nanti pun,
sya mmg nk ayh sya yg jdi wali untuk sya.
hee..jauh dah pk..
lps tu,pikiran sya lgi bertmbh2 melayang,
ble ptng td jmpt adq kt umh kwn.
nk dipendekkan cerita,masa nk blik td,
ada la umah ni untuk dijual
so berlaku perbualan anak n ayh bgini

ayah:long,blh la ayh beli umh tu,nanti senang along nk duk kt sini
along(sya):xnk la ayh,nanti along kawen along nk ikut laki along,
masa tu along dah jdi lec,laki along dah jd jurutera,engineer(demand beb)
nanti along nk beli umh 2 tingkt.
ayh:xpyh la beli umh 2 tingkt,1 tinggkt je senang.nanti dh tua,xkn nk bek tngga lagi
along:tergamam..!ok jgk tu,along beli umh besar2

wahahaha,dah mcm nk kawen sox,sox plak erk..
aiyoo..tbe2 sya rasa mcm dah matang.
ayh n umi pun cm dah thu,ank dye ni gtl dh datang..
wahahaha..xde la grw2 jerk.
sya rasa,smua orang ada naluri nk kawen.
lmbt cpt,tu urusan Allah..
lgi pun,slalu ayh yg mulakan dulu bab2 cm ni,
sya pulak ank yg solehah,so lyn je la..
*nk pancing ank dye la tu..
ops along lgi bjk menyusun strategi dan kata2..haha
kan3?pape pun,sya bahagia sangat..
mahupun dengan kelurga sendiri,atau pun bakal lelaki dan bkl mertua..
wahaha,ops terlbh sudah..
ok mls merepk lgi..
cau cin cau..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome