April 1, 2011

Gembiranya !!



kegembiraan jelas terpancar dimata dan bibirku

hye..
ari ni,sya happy sangat,dan kalau blh sya nak khbrkan,
pada trikh 1/4 yg korang agung2kn sngt April fool,merupakan hari yg membawa,
1001 sejuta kegembiraan dlm hdp sya,walaupun ada juga tercalit sedikit kesedihan.
knpe?cz ari ni seorang kawan dan student praktikal ILP PEDAS,tmat LI.
dyla,hope dyla still ingt kt kami semua.
sya always doakn kjyaan dyla.insya allah.
ok,memandangkn kawan dah nk pergi n tmt LI,
xkn la sya nk Diam2 je kn,so sya buatla kek batik.
still ingt lagi kek batik yg sya buat pada 29/9/2011?

kek batik yg telah siap dipotong.hee

msti ramai tertnya2,npe xbagi kekasih hati mkn?thu sbb apa?
sbbnya kami jauh,dan 2 2 bz dengan urusan pembelajaran msng2,
dye bz ngn final,sya bz ngn LI.
so kek btik tu sya bg pada staff UPTM tmpt LI sya mkn dan pljar praktikal,
Ya Allah sya gembira sangat tgk orang mkn,seyes rasa terharu.
lgi 1,kek batik ni merupakn makanan kegemaran insan yg hdr dlm hdp sya..:)
jd dlm dalam hati sya niatkan,Moga setiap kek batik yg sya buat ni n mreka mkn ini,
akan medpt 1 doa dari insan2 tersebut terhdp hbgn sya ngn insan tersyg,sya hrp hbgn
sya bersama dirinya akan terus kekal hingga kesyurga insya allah..:)amin.
kalau blh,tiap2 thun sya nk buat mcm ni,bg orang mkn,wlpn tak byk,sekurng2nya merupakn tanda syukur sya kepda Allah,kerana hubungan sya dgn insan yg hadir msh kekal hingga ke tahap itu.
mungkin tu merupakan salh stu pengrban yg sya buat ikhlas mengucap tnda syukur kepda Allah,dan insan yg Allah hadirkan dlm hdp sya.:)
lagi 1,sya nk gak tunjuk,adq2 sya mkn n ske dgn kek batik yg sya buat tu.
nk tgk?mereka comel sangat.haha..

mereka comel sekali.haha

ok hbs cerita kegembiraan sya,so sya nk share.
pasal pe?pasal khawin.
pgi2 td ayh dah ckp pasal menantu yg mcm mna ayh hrpkn,
xthu la knpe,tbe2 je topik tu blh kuar.
ayh ckp kalau blh biarlah menantu ayh blh mengaji,thu selok belok islam,blh jadi imam,jd pemimpin kpda along,blh pelihara dan jaga along.
Ayah,along mmg hrpkn dpt lelaki yg seperti itu,dn kemungkinan sekrang along tlh temuinya.
tp jodoh pertemuan semua dtgn Allah.bak kata ayh pg td,ayh slalu mendoakan menantu2 ayh dri kalangan yg baik.along thu,wanita yg baik,untuk lelaki yang baik.
terima kasih ayah.along hargai sangat.dan along akn ingt kata2 ayah,wlpn along msh muda lagi,n msh terlalu jauh nk pk kan soal ini.:)
ok,kt sini gak sya nk sya n berterima kasih pada WAN HAZEL,Thu sbb pe,ramai ckp blog sya comel.hasil krja wan mmg menepati ctarasa sya.tq.n salah seorang yg memuji blog sya adalah CIK SILENT Nk tgk komn dye sbg bukti..jeng3.

Tq

maaf dear,sya xsebijak mcm wan hazel,sya pun blja dri blog dye.seyes like gle blog dye n info2 dye.seyes dye xkedekut ilmu..
WAN HAZEL,tq erk,n sya hrp anda dpt berkongsi ilmu dgn ramai orang lagi.n sya promote blog anda juga aw pada CIK SILENT.jgn mara,niat sya baik,xhrp pape pun..anda slh seorang blog yg sya minati,n blog contoh pada sya.

chat box ni pada CIK SILENT.tq dear

ok rasanya dah pnjg lebar sya bebelkan,serius sya happy sangat pada hari ini.
terima kasih Ya allah..

3 comments:

Silent Thinker said...

owh...pemess sy hr nie..hee..

Wan_hazel said...

tengs..ehehhe..peac

chot ok..! said...

silent:hee..ada2 je anda ni..

wan:welcme..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome