April 8, 2011

Mcm2 Hal la Kan?


wow,lama rasanya x update blog ni.
sungguh bz ngn praktikal..
sbnrnya xde la bz mana,tp penyakit M dah datang,
so phm2 la..
fb,twitter pun x layan skunk..
kemalasan nk on9..
mungkin tu menandakan,nk beli laptop baru..
tukar selera..wahh demand ko sya..
haha..
ok scara jujurnya,
sya chot tengah mmbilang hari nk hbs li..
tinggl g bpe ari..?lagi 15 hari..
hope lgi 15 ari tu dpt ditempuh dengan tenang..
sistem..sistem..haaiiii...
luv u so much2 la..huhh..
ari ni g kerja sepkat membawa berkat la..
cz xdiduga kaler baju ayhku sama..
nk bukti..?jeng3

muka anak dye yg mengada2 protes.:P

huhu..alangkah indahnya,
kalau sya kawen nanti pun,
ari2 husband hantar g tmpt kerja
balik sama2
pkai baju warna sama2..
always berkepit mcm belngkas pun xpe.
xslh pun cz dah sah..:)
so romantik maa..
En pau,kalu jdh kte pnjng,kte wat cm ni..haha..
opss terlbh sudah..
skunk ni pergi ayh hantar,balik sya plak yg drve.
so ble sya kawen nanti,sya nk husband sya,
hantr sya g kerja,blik sama,tme lunch pun sama2.:)
orng ckp,masa bercinta semua indah,
ble dah kawen,nk suap mkn pada istri kim salam r,
nk buka pintu kreta?xde mkna dah.
nk tnya khbr,nk manja2?rasanya dh xwujud.
dulu kentut pun wangi,
skunk jgn katakan kentut,
mkn semeja pun blm tntu bau wangi..
opss ter"emo" sudah..
tp sya bengang gak cz pagi2 td ada baca paper,pasal?
"gaduh,cerai,lenyek"
ishh,smpai ati suami dye buat mcm tu..
dah la ada anak 7 plak tu..
wat skandal ngn duda ank 2..aiyoo..
hati mnusia blh berubah kn?
ble pk2 blik,nk kawen pun rasa was2 je nanti,
kalau kes2 mcm ni byk..
agak2nya,rumah tangga sya mcm mana la nanti.
tp orng ckp,wanita baik untuk lelaki yg baik.
so sya percaya pada hukum Allah.
sya harap,walau apa pun yg bakal sya tempuh nanti,
sya dapat jalani dengan tabah dan cekal..
insya allah
sya juga berharap,semoga keluarga sya,diri sya,kawan2 sya mndpt kbhgiaan didunia
dan diakhirat kelak..amin..
dah la,mls nk stry byk2,yg len biar rahsia dlm hdp sya..
gd nyte smua..
As salam

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome