March 11, 2011

Hari2 mcm ni kn best..:)

yuhuu..
wahh apynya templte bru untuk blog dalam proses..
thnk to wan hazel production cz tunaikn impian sya mimiliki blog warna warni n ceria :)
btw ni first time gune khidmad dye,sbnrnya dah lama nk pakai khidmatnya,
tp baru ari tu,brani untuk try dye pnya perkhidmatan,hopefully xnyesal la gne perkhidmatan wan ye:)..
tp sya yakin,kamu ni berbakat,cz blog kamu pun terbaik n cantik
n wan hazel ni plak jns friendly,senang gle nk communicate ngn dye..
serius,mcm dah lama knl ngn dye ni.sbb tu tiap2 ari msti tgk perkembgn blog dye..
thnk wan..:)

ari ni sya nak say thnk je..thnk kt sape?
ni dye..taaaraaa

thnk kt my bro cz blnja 1 family mkn luar.mntg2 ni frst gaji dye..
pe lgi,sakan blnja nasi briyani.nyam2..sedap..
tp syg,dye xbg bungkus la.kalau bungkus kira duit sendri..haha
ceiittt..pape pun nasi briyani td mmg PERHHH sodap beb.
mkn free la katakn,lbh2 lgi duit adq laki sya..
dah la ssh nk tunggu dye blnja mkn..hahaaha..
pape pun thnk ok..kalau blh sox2 blnja kennys,mcd,alson klana pun ok gak..haha
n ari ni jugak masa makan aku jmpe budak batch sama ngn aku kt smk sri pagi dulu..
huhh,xsngka kte kos lbh kurang sama..
sya it programming ngn kamu cmptr engnering..sama je tu..
wsh u gd luck,n seyes sy segan ble kmu kata "hmpir xperasan,cz sya ni comel"..
dah la baju mrh putih,muka sya lagi bertmbh merah anda puji sya bgtu..
ops lupe bthu nama dye RIDZUAN @ ITIK.ITIK tu dye yg glr diri dye,
bukn sya yg pndai2 aw..hope ur dream to future ur stdy in melbourne became true yer frnd..ble2 kamu sng contact je.insya allah,kalau sya xbz msj n kol anda akan dibalas..:)
ada g stry len..
ari ni dress up tema TWIN..twin?twin wth my sis..

baju kteorng sama,but color je len..
sya orng pth,dye orang htm cz baju sya pth dye hitam.
ahaha,peduli pe along lang:p
ok..dah la alng slalu kenakan along,so now ur turn..
ni blog sya chot,so korang xde hak nk halang sya chot tulis apa2..
lbh2 lagi alang..haha..
sox2 lusa kte wat tema twin lagi ok..
muah3,luv my famly n my life..
xkurang gak kt lala en pau..ops terlbh sudah..
kawan jugak i love you
ngtuk la..tido dlu

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome