March 16, 2011

Tunang orang..Tunang aku?bila lagi?haha



wuuuaaaa..
dengan sikap malas untuk meng"update" ku gagahkan jari juga untuk menari..
hee,xkn puas ati selagi xupdate blog.
n sbb dah ketagih blog,tido lwt pun xde hal.
haha,xde2 2 bukan aku,kalau ngatuk tido je la..
wat pe duk nk tahan2 mata kan..
nanti lebam sape gak susah?sya dan keluarga gak yang susah.
arrrrgghh indahnya ari ni.
ari ni sya asyik nmpk pasangan bertunang bahgia je..
aiiyyoo,mcm nk kawen plak rasanya,but ops lmbt lagi la kut..
ish3,blaja hbskan dulu.:)
n blik td,ada kak ni tumpng kete fmly sya.
n borak2 la,dye ni TUNANG orang ok..!
tunang orang..aiiyop kebetulan ke ape lagi.
kt wisma pnt dah tgk pasagan tunang,jmpt pasangannya n mcm2 g la.
smbung crte balik,so aku sempt la brk2 ngn akak ni.
seriusly peramah n sekepala ngn aku..
cun aw..xtpu..jarang2 grl puji pompuan.
n masa brk 2 sya ckp la,tunang orang mana?
dye jwb n.9 je..ohhw ok.
past tu dicelah ngn ayhku tercinta..
ayh sya ckp,ayh dulu hmpir nk kwen dgn orang kelantan,tp wan sya xbg.
alasan wan: J.A.U.H..n.9-kelantan..huhu..so ayh sya accpt je la..
tp jodoh pertmuan dtgn Allah,so ayh sya kwen ngn mak sya tercinta gak..hee.
bahgia beb..kekadang jelez gak..udah smbng crte blik.
n brk punya brk smpaila sya kata dialog mcm ni pada ayh,tnpa dirancang aw.serius

Along:ayah dulu ayh nk kwen dgn orang kelantan wan x bg sbb jauh kan?
Ayah:yup..so xjd la kwen.:)
Along:Kalau along kawen dengan orang jauh mcm mana?
dengan muka tersengeh2 n ati berdebar2 Tunggu jawpn ayhku,cz tkut gak if ayah say TAK BOLEH& jawapanya adalah ~~~
Ayah:Ikut selera Along la..

yes..!!akhirnya jawapn keluar.terbaik..kompem ayah sya akan terima if lelaki sya ni orng jauh..haha.sblm ni ayh cume pernh thu nama,tp orang mana,apa sume mmg sya xcrte la..hee.cz ayh xtnya n sya ni segan ble crte psl cm ni pada ayah.hee..baik punya alasan..tp seyes,sya ngerti ayah inginkan kbhgiaan anak dye,so i think dye xkn kacaw pasal jodoh sya..wahh..hee:).aii jauhnya ko pk sya..dah2 sat g melalut pnjg plak.
daa.

2 comments:

ATIRA :) said...

amboi2. hehe

chot ok..! said...

Ala trex,sekali sekala ku jiwang meroyan jb..hahaha




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome