March 28, 2011

Sya tmui jalan penyelesaiannya.:)



salam kegembiraan dari diri sya choott..hee
ok first of all,sya nk ucap terima kasih dan sya bersyukur sangat kpada Allah,
cz msh beri kesemptn kepada En pau & Cik kedondong manis..
dalam mnjlinkn hubungan.
seminggu tnpa dengar khbr berita dari diri masing2 kn..?
smpai skunk sya mash xpercaya,sya mampu luahKN smua pada kamu pau.
seyes 1000x pk,nk luah ke xnk ,Nk luahkn ke xnk.
akhirnya terluah juga
trme kasih krna kamu memahaminya.kdng2 btl gk kata kamu,
kalau xpuas ati cte n luah je kt kamu kn?
n sya rasa lega dh luahkn,n kamu hargai apa yg sya luah dan hrpkn..
tak perlu la kmu mkn hati,rsa rendah diri,as a human
sya pun sama mcm kmu,lakukn keslhn juga.
so lps ni,sama2 la perthnkn n ubh diri msing2 k.:)
kte bersama bukn shari 2,tp dh sthn stgh.still ingt ayt ni?
so kurng lbh ada pada diri masing2.
sya pun xde la sesempurna yg kamu katakn,sya juga ada kelemahan.
awak2,blh x kalau sy nk wat novel cinta kte?
haha,angan2 je la..:)
All 4 u,just 4 u,all i need is you.1000x i like.
seyes i apprcte u..muah..haha teerlbh sudah..
ok,stop stry pasal kebhgiaan ku.
now nk stry crte diwisma..
WWOOWW..WOOWWW..WOOWW
ASAL?sya nmpk seseorang yg kalau blh xnk jmpe.
bukn benci,tp tah..tak puas hati kut.
lala~~kt kedai mkn bukn kt wisma.
pembetulan disini.
haiiyyoo,npe la nmpk muka dye tu..
pndg orng mcm sya cri mslh dgn dye,ada bnda nk ckp,
stry..aiiyoo..sya open ok.
xpyh la pndg2,mcm sya ni wat slh bsr kt kmu plak.
lps ni wat hal ngn ayah sya,or kelentong pasal sya kt ayh sya,
siap la..but maaf la erk,
awal2 lagi kt kedai mkn sya dah kol ayh,kte jmpe ngn kamu ni aw.
haha,ayh sya lbh knl sya dri kmu yg bpe kali je pernh brsua muka.
kim slm ayh sya nk caya kamu aw.werkk
cz ayh thu sikap kamu ni mcm mna,
hope lps ni berubah la sikap tu erk,anda tu dh la sklh agama dulu,
so phm2 la erk.
bukn sya nk ckp sya ni bgs sgt,tp xde la smpai byk orng smua anda nk kencing.
renung2kan dan selamat berubah ok.
Ya allah,kau turunkan lah rahmatmu kepada insan yang selayaknya.
dan aku mohon,kau paliharalah aku dari azab seksaan Mu..
amin amin..ya rabbal alamin.

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome