March 15, 2011

Penat tetapi gembira..


dush3..
ambik ko sya,hari ni hari yg memnatkan n membosankan di wisma...
sya wat pe?ngajar ketua kg n.9 cara menggunakan perisian microsoft word 2003..
ari ni xcm biasa,cz agak lmbt sedikit la ktua kg..
but time ujian petang respect cz smua cpt buat..haha..
siap x siap 2 blkng kira,jnji antar..:)
hah,masa duk ngajar ketua kg,majoritinya mereka ni merokok..
so sya ni mmg jns xblh nk dekat sangat ngn perokok TEGAR cz bau yang harum *busuk..
seyes xblh nk msk hidung ni dengan bau asap rokok..
sya blh kawan dengan perokok,tp jgn merokok depan sya n pling xsuke ble dah merokok tu lepas asap kt muka kita..huh maw berasap badan ni if orang wat cm tu..ceiitt
n nk dijadikan certa sya takut sangat,tgk ada 1 jari ktua kg ni,maaf ye..xde niat nk buruk kn sesape..
but kuku dye mcm kopak2,berwarna kuning..n sya dpt rasakan tangan dye mesti berbau busuk..argghhh euuww aku xsuke3..lbh2 ayah aku xmerokok..
lgi la aku xblh dengan rokok ni..
TAPI mmber2 sya ada je dri kalangan perokok,n sya blh je berkawan dengan mereka..
n sya respect ngn dyeorang,cz blh accept dengan permintaan sya tidak merokok dekt ngn sya..:)tq ok

ok habis story pasal kt wisma untuk hari ni,
so sya nk sambung crte pasal sya plak kn n wth my lovely fmly?


blog sya,so sya ada hak la nk crte pe kn kawan2..n xsuh pun sesape baca if xsuke.
hari ni untuk pertama kalinya sya balik dengan majikan tempat adq sya kerja..
seyes majikan adq sya sporting n peramah orangnya..
n dye ckp la kecik je kak zuhair(adq boy aku) ni.
setepek pemerah pipi nek kt muka ble orang kata mcm 2..pape pun tq mak cik rehan antrkn sya pulang ke rumah:)
n pada yg sama sya gelak2 ble ayah sya terlbh caring tnya sya blik ngn spe..?
hbs adq laki sya di kolnya berulang kali..hee..ayah dnt wory,if along xblk ngn abg,
taxi kn ada..along dh besar.:)n mlm ni plak ayh aku tbe2 plak datg gila2nya..
haha,so as anak yg solehah SYA LAYANNNZZZ...hee..nk thu sya wat pe ngn ayh sya?
wat radio rosak melulung mcm orang histeria..hahan sbg suara back up yg merdu,sya berduet ngn ayh..tnpa barangn elektrik aw,hnya hp sbg perakam credit to alang n acik.
nyanyi lagu pe?
ALLEYCATS SEPUCUK WARKAH..xsalah sya juga,En pau pernh nyanyi lagu ni pada sya,cz masa tu dye kata tengah layan perasaan..En pau,sya siap bthu ayah yg kmu pun suka sama ini lagu,n pernh layn perasaan kmu dgn lagu ni..haha..kamu thu ni lagu fevret ayh sya masa ayah kt usm p.pinang.xsilp ayh,ayh kata thn 85-an,86-an lagu ni popular.haha
aii mcm2 je la ari ni,n untuk pengetahuan korang gak "LAGU NI SYA HAFAL" uuttt..haha..lawak2,lagu ni pun mmg dh byk kali ayh nyanyi.walaupun suara ayh xsehebat n sesemerdu alleycat,tapi u r d best father that i have la..to umi plak,haha mybe 1 day anak mu akan drve CRV tu,cz along tkut2 lagi.kereta besar urr,sat g jd kecik kete CRV 2 mcm mna?..hee.tq u all..:)

2 comments:

Ar-Rasyid said...

nice new layout sya ... :)
truskan usaha anda !!!

chot ok..! said...

laa ingtkn puji sya tdi..
sya ni nice ke.hahaha..
tq.i love my new layout..:)
pape hal,just text kt shout box sya..
gmbr grl cml 2tepi kanan erk..




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome