March 4, 2011

ooo Keinginanku..!!

salam,
hari ni sya nak wat luahan rasa la rasanya..
first hari ni happy sangat,cz masa rehat time zhur,
dapat mkn bersama dila n miera kt tasik seremban..
duk mkn diwakaf n mkn sambil bersela..
sy suke makan bersela..
dengan angin tiup sepoi2 bhsa..luv it..!!
but ada gak yg menyakitkan mata..
KAUM ADAM XRETI2 NK G SOLAT JUMAAT KE?
sedangkan,xsampai 5mint pun masjid dengan tasik seremban..
hope lelaki sya bukan tergolong dalam lelaki yang MALAS g solat jumaat..
kalau ada,awal2 g sya reject..sory.
not my type la..
hah kedua,sya msih lagi kekok duduk ditempat meja baru sya..
agak pendiam di meja baru,n masih cuba2
menyesuaikan diri ngn staff2 uptm..
sya ni penyegan..werkk!!segan la sangat..:p
ke3 ni yg sya btl3 xblh nk sabar..nk luahkan cepat ni..
sya nak benda ni ..

rrrrrrrrrrr,sya teringin nak ada sarung tangan ni satu..
dah la cml,warna warni paling xblh tahan ADA STAR!!
arrhggghh xblh tahan dah ni..teringin..
n lagi 1 sebab yg mendorong sya nk sarung tangan ni,
ofis sya sejuk,n ada sarung tangan sekurang2nya daptla kurangkan suhu kesejukan pada tangan sya..
kalau la ada orang hadiahkan sarung tangan ni..
sya akan ingt pada dia sampai ble2..
ye la,cz sekurang2nya orang tu dah lepaskan hajat sya untuk memiliki sarung tangan yg cml ni..
hope 1 day,sya dapat sarung tangan ni..
ermm,tu je kut sya nk luahkan..hahah..sengal gak sya ni..
xpe,xpat sarung tangan milik sendiri,pinjam orang punya sekejb pun jadila..
hee..cau lu..


p/s:berat badan ku dah naik sekilo..arrggghhh...nasib badan xnaik..kalau badan naik,agak2 ada orang lari x?:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome