March 31, 2011

Manusia merimaskan..damn..!




uiissh,msti ramai tertnya2 npe sya letak gambr itik?
ok,btw hari ni sya nk lepaskan geram,
cz ada gak manusia xphm bhasa
npe sya ckp cm ni,cz ada 1 manusia ni nama dye ri...n a.k.a itik.
npe itik?cz masa skola dulu dye ni ngn sya 1 batch.
ramai pnggil dye itik.xthu la y,mybe sbb mulut dye yg bising SANGAT !!
ok,smbg crte blik,n adala ari tu TERSEREMPAK la budk tu,n dye dpt plak contact no phne sya.
aiiyyoo jumpe scara XSENGAJA ,cz masa tu sya kuar ngn fmly tersyg.
mula2,masa terjmpe tu,mlm tu dye kol,respon sya?mls la nk lyn.
len la laki sya yg kol,blh la gak manja2..gataii na.hee
so sya ambik kptsn ignrekn diri itik 2 je.ari ke2,dye kol,mlm plak tu,dye ajk kuar,cz kt pdng mps seremban ada function jwpn sya "Otakmu,ko ingt aku ni pompuan kuar mlm,yg senang ko angkut sana sini"..maaf erk,mak bapak sya xpernh benarkan anak dye kluar mlm,ble bersama keluarga,so sya bthu pda budak merimaskan tu,sya xnk kuar..dye xcaya sya mmg xkuar mlm,lntak ko la itik.
sya bukn permpuan murah yg snang2 ko jdikn temn ble ko sunyi,
sya punya hati,dan hati sya ada 1.hnya 1 lelaki yg mengisi ruang dlm hati ini,dan orang tu BUKANNYA KO..sya akan kluar dgn lelaki yg berda dlm hati ini,teman2 rapat,kawan2 sya shaja..ko spe je?
btw,siang pun susah gila sya nk kuar,mlm lgi la,nk kena mati ngn ayh sya,brni2 r kuar mlm..dh tu,kluar sbb ko..uwweerrkk
ee xsanggup2 xsanggup..ok,smlm dye kol sya tme mghrb,p tme tu tgh cuci muka,so adq grl yg jawab.huhh selmt cz xdgr suara dye,n td masa kt ofis 10x dye kol.ajak lunch..opss sory sya xske,cz anda bukan spe..kalau lelaki yg berada dlm hati sya,ajak lunch,teman2 rapt,n kawan2 sya shaja,baru sya akan kuar lunch.ko sape je?lgi 1,cara ko,wat saya rimas..kalau orang dh xangkt pgln sekali,2x,3x xpyh la nk kol BERULANG KALI..ko ni merimaskan,thu x.?untuk pgthuan ko,lelaki yg berda dlm hati ini,teman2 rapat,kawan2 sya pun xpernh berperagai mcm ko..R.I.M.A.S.
xpernh sya jumpa orang mcm ko.
lgi 1,pnca sya xske nk angkt pngln ko,sbbnya 30Minit ko bebel,2Minit je sya rasa dpt berckp,*seumpamnya begitu la...wtfroogg beb..then sya plng bnci,tept kul 7.30am ko kol sya kt ofis,then ckp ngn sya,bosan la,nk borak..OTAK mu nk brk2,ko ingt sya xde keje ke,nk lyn ko punya bebel..LBH2 LAGI KO BUKANNYA lelaki yg berda dlm hati ini,teman2 rapat sya, or kawan2 ..perhh mmg sesuaila pngln itik tu untuk ko beb..lgi 1,sya bnci cara ko ajak sya lunch sama,ajak aku kuar,jumpa ke OR WTVR..btw jawapn sya 1 "SYAQIRA LIYANA BINTI AHMAD GHAZALI ni xkan keluar dengan anda,TAKKAN..!so xpyh nk gtl2 ajk sya kuar ok "ko ni merimaskan,dn utk pgthuan ko,sya xpernh nk anggp ko ni kwn sya ke,ape ke..jmpe sekali tu je kn,tu pun terserempak,tp ko dh lbh2..apehal..?dngn boy sya yg sthn lbh pun xde nk WWOOOKKKK mcm ko,dengan teman2 rapat,kawan2 sya pun xde la memaksa,mengedik, mcm ko.lgi 1 yg ko gtl2 ajak sya kuar,ko ni sape je?ko bukan dalm status boy sya,teman2 rapt,or KAWAN sya.bukn ko xthu,sya dah berpunya.btw teman2 rapat,kawan2 sya xde plak prgai mcm ko ni,thu x?yg still MENGEDIK ngn sya pehal..hiruk semacam bro,btw ko bukan test sya.sory to say..kawan2 sya baik,dan tak merimaskn mcm anda.

SYAQIRA LIYANA BINTI AHMAD GHAZALI BENCI KEPADA ORANG YANG SUKA MEMAKSA,TUNJUK BGUS..!Dan ko itik,tergolong dalm ketegori itu..
sekian terima kasih



No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome