March 14, 2011

Kenangan lalu wat sya tersenyum kembali


cmat petang.
hari ni merupakan hari yg sya rasa kelakar dan buat sya tersyum sndrian,
cz sya mengimbau semla kisah hidup sya yg dulu with wawa..
aii mcm mna la blh TERcerita impian sya dulu nk jadi pengarang novel..
wahahha..kelakarkn,sya nk jadi pengarang..
mmg dulu impian sya nk jdi pengarang untuk SEBUAH novel.tp sya trpksa btlkn impian tu,
cz tah la..he,n tq wawa cz hargai kata2 falsafah sya tu..n siap ckp sya ni pndai berfalsafah..haha..lawak la wawa ni..:)insya allah,mcm sya ckp..
1 day sya akn post entri somthng spesel untuk someone,n wawa akn jdi orng pertama yg baca artikel tersebut..:)

n dlm entri untuk kali ni pun sya nak say sory pda seorang kawan sya..
nama dye RIDZUAN @ ITIK n sya prnh cte kt post lps..ermm sya thu pagi td kamu kol ajak lunch sama,tgh hari kamu kol gak ajak lunch.ketahuila sya dah berpunya mcm sya katakan pada kamu dlm kol tersbut..
n seriusly sya apprciate n thnk cz sudi n ajak sya lunch+blnje sekali..tpi sya terpkasa tolak cz sya xnk kuar dgn lelaki len,tnpa sbb musabab yg sepatutnya sya keluar..lbh2 lgi berdua dgn anda..
sory ye kawan,sya hrp kamu faham kenapa sya tolak pelawaan kamu..boy sya xpernh wat mcm tu,jdi sya pilih untuk xbuat mcm tu juga..sya ada hati yg lbh lyk dijaga..
maaf ye kawan,1 day sya akn blnja kamu jika diizinkan allah,bukn kte berdua mybe dgn my future boy,or kawan2 sya yg len..hope kamu mengerti..

sejujurnya hari ni merupakn hari yg panjg sekali.sya xthu la kenapa.
mybe sbb kt ofis duk sorang2 kut,cz mira xde..haha..alasan terbaik la..
tah la sya pun xthu,tp mmg panjang n sangat memenatkan..btw nk say thnk gak to my ayah pakcik ghazali cz jmpt ank dye ni dari tmpt praktikal..bukn hari ni je but hari2..tp hari ni len skit,cz ayh terpksa berulang dri pusat dakwah islamiah ke pejabat along..hee..maaf ye ayah..sayang ayah..muah3..:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome