March 25, 2011

Kawan?terbaik la anda semua


Dalam duka ada kemanisan
life sya?always happy,
sebabnya sya ada cinta hakiki,allah yang satu,
cinta sejati ibu bapa,dan cinta seorang teman iaitu kawan.
sya tahu apa yang berlaku,msti Allah tlh datangkan yg baik.:)
sabar?penawar segala duka,marah,benci,dendam.
2 je yg sya boleh wat sekarang ni..huh
trme kasih semua..
hari ni,sya happy sangat cz masa waktu rehat yg pnjg di wisma,
sya,miera ngn dyla togther2 hngout ke sembn parade.
wat pe?buang masa..:)
sekelip mata RM200 hilang,shopping sakan.
dalam masa 2jam30 mnt 2 blh hbs RM200..hebat2 bg RM2,000 pun sya blh hbskn dlm masa 2mnt aw.hee.
ok.
when dah pnt2 shopping sakan,so ari ni tkr selera.
slalu mkn mcd,n mkn kt wisma
now hari ni redah ke
"chken rice shop."
ok ni gmbr yg smpt disnap oleh dyla..
dyla xde r gmbr dye,ala3 shedih gmbr dyla xde.sory dear.

kami promoter chiken rice shop.

haha,terbaik la ari ni dear.
segala masalah mcm xpernh wujud ble bersama kawan2,bersama korang juga.
luv u la frend.n sya happy sangat ble air mata sya yg mudah keluar ni,
jadi payah sekali kluar saat korang semua ajar erti kekuatan.
sya thu sya kuat,tabh..
life must go on kn dear.
wanita baik untuk lelaki terbaik.n sya pgng kata2 2..
:)sya sayang kawan2 sya semua..
now membilang hari nk blik pulau pinang.rindu.
arrrr rindu3..kawan2 cpt2 la 29 April 2 dtg kn.
xsabar nk abz dah r..haha.
cau cin cau..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome