March 23, 2011

Jatuh hati lagi

Bila sya dengar lagu ni sekali,terus sya jatuh hati dengan lagu ni.mungkin jalan cerita sya mcm lagu ni kut.but xde la 100% nya sama,hee.xkisah la kan sama ke x,yg penting enjoy when listen to this song.when i'm alone,lagu ni la yg akan sya nyayi.orang kata ble alone akn pilih lagu ceria,rancak,tp tbe2 sya terminat JIWANG plak dengan lagu ni.slama ni xlyn.lyn pun zmn time cinta cintun masa skolah menengah..chooii..but i hope someone cn know sekali hati ni dah terbuka untuk mencintai,hnya insan itu yg akn sya cintai,tp seandainya perasaan tu berubah menjadi benci,hnya orang tu yg akn sya benci untuk selmanya..N someone akan thu knpe sya wat mcm ni,kmu akn thu..sya akan pertahankan sesuatu hubungan tu,bila orang tu mempertahankan hubungan tu dengan langkh dhulu.so enjoy ok hayati lirik lagu ni


Hetty Sarlene - Siapa Diriku Disisimu

Hembusan angin bagai membawa berita
Berita yang mengecewakan ku
Apa yang terjadi bukan yang ku impikan
Namun kutabahkan hati ini

Sayangku ku tahu kau tak ingin begini
Tapi kau sanggup lakukannya
Betapa hatiku hancur musnah berderai
Tidak seorang pun yang memahami hati dan perasaaku
Kerna cinta kamu ku jadi begini
Kerna sayang kamu ku telan semua
Betapa hebatnya kau dihati ini

Kenapa kau tak pernah fikirkanku
Kenapa si dia jadi pilihanmu
ku sedar siapa dirikku disisimu oo
disisimu ooo

ku harap suatu hari kaukan mengerti kasih
siapa diriku disisimu
pengorbananku bagai tak pernah dihargai
ia bagai angin yang berlalu

Sayangku ku tahu kau tak ingin begini
Tapi kau sanggup lakukannya
Betapa hatiku hancur musnah berderai
Tidak seorang pun yang memahami hati dan perasaaku


Kerna cinta kamu ku jadi begini
Kerna sayang kamu ku telan semua
Betapa hebatnya kau dihati ini

Kenapa kau tak pernah fikirkan aku
Kenapa si dia jadi pilihanmu
ku sedar siapa dirikku dihatimu
kasih…
betapa hebatnya kau di hati ini

Kenapa kau tak pernah fikirkanku
Kenapa si dia jadi pilihanmu
ku sedar siapa dirikku disisimu oo
disisimu ooo


ok dah hbs hyti lirik lagu tu kn,so sya nk gak stry mory pasal sya.blog sya,trplng sya la kn,yg pntg sya xburukkan sesape..
hurm ari ni duit masyuk,cz ari 2 ada ngajar ktua kg,so dengan duit yg sya dapt td,
mlm ni sya blnja 1 family sya makan luar.
mkn pe?nasi briyani je.but sumpah best gle nasi dye..
n mmg slalu g sana pun,cz nasi dye mmg tiada tandingan.
terbaik r..masa nk byr duit mkn2,
blh plak gdh ngn ayh.2 2 berebut nk byr,akhrnya kmngn berpihak kepada along.
huhu,juara2,nsb akak tu baik.
akak tu ckp "ari ni kte ambik duit orang muda la"
haha,so ayh kena la relex2 erk.
lgi pun ayh pun thu along nk blnja kn.
along mls pgng duit byk2,bek along kuar untuk fmly tercnta ni.
kan3..
ok to im:sox2 lusa kn,sya blnja im plak.haha.btw thnk 4 everythng frend.
gd nyte.:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome