March 29, 2011

Cintaku Forever :)


Title nk mantop je.:)
Alohha,
hari ni sya happy tersangat la happy.
kenapa?anda thu ke?
tdkkan?huhu so sya nk share kgmbraan sya dlm blog sya.
blog sya,so terplng pada sya la kn nk share kegmbraan ke,kesdhn ke.
sya xkcw orang pun..:)
ok,hari ni bertarikh 29/3/2011..
n sya suke tarikh ni sangat2..
y?cz tinggal lagi sebulan nak hbs praktikal..
walla wei..xsabarnya..
cpt2 la masa berlalu,sistem xsiap g,
p nk wat cm mna,mmg realiti,kami xthu lngsg dgn sistem..huhh..
maafkan kami ye..lala~~
ok pada tarikh ni plak merupakn tarikh jeng3..
nak tahu?nak tahu?
tgk pic ni..huhu

woww seyes cm xcaya dah setahun setengah sama ngn En pau..
29/9/2009 always dalam ingtn sya..
fuh,mmg xsangka.mula2 ingt kawan mcm men2 je.
ye la,masa tu kn,mcm wujud xwujud je kte ni.
tp ble lama2 kenal,tup2 terjth plak teettt..haha..
kamu pkai apa erk,ubt guna2 ye..hee.
sebelum sya melelapkan mata,
kgmbiraan sya ditambah n berlipat gnda,
when woo dye kol ngada2.
haha,tq 4 wish this date.
n thnk 4 the song,
song :amar amani
ati sya sebak cz terharu ble awak nyanyi lagu ni..
KHAS UNTUK SYAQIRA LIYANA..
lgi 1,sya minta awak jgn la pk n buat apa yg awak katakn pda mlm ni ye.
bukn mudah membenci orang,syg..
mmg cinta perlukan pengorbanan,
tp sya xsanggup,cz awak pernh rasa pengorbanan yg sya buat untuk awak kn?
sakit rasanya kn.sanggup ke awak buat mcm tu pula pada sya?
awak kurang lbh baik buruk diri awak sya terima,
berulang kali sya cakap pada awak kn?dan awak thu x?
sya senyum bla blm hbs sya tnya soalan
awak dah jwb dulu.
haha,tkut sya cmburu la tu.:p
sya akan cmbru,kalau bnda tu xspttnya awak buat
tp wak buat n lakukan,
but if untk pelajaran awak,demi Allah sya relakan.
ok..:)
terima kasih untuk segalanya.
hope hubungan ini bertahan untuk slamanya,
jgn berhenti setakt ini shaja.
insya allah,sama2 kte doakan,
seperti yg awak harapkan.
awak,saya ..... awak.
thnk 4 everything,n thnk cz still berthn lg dgn hbgn yg msh sthn jgung ni.
pnt kan?haha..lbh2 lgi 2 2 E.G.O..
tp kmu byk berubah,demi hbgn ini.
sya hargai segala yg awak lakukan.
ok,sempena memperingati hari yg terindah ini,
sya dengan rela hati buat mknan kgmrn awk.
apa erk?lala~~nah ambik k,dah mcm kilang biskut mary dh sya tgk :)
n thnk teman orang buat kek ni gak..hee

kek batik

ok,nanti sya potong2 n mkn untuk kamu..
g 1,kamu xjwb g soalan mms yg sya berikan..
kmu suka yg mcm mna?
soalan apa erk?aii msti la rhsia kami,xkn sume nk cte..:P
ok,xsabarnya nk hbs prktikal.
Ya allah,hambamu mengucap syukur kerana masih diberi kesempatan untuk merasai
kebahagiaan,dan kemanisan bersama insan tersayang.
Alhamdulillah..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome