March 11, 2011

batik poli :)

10/3/2010 Khamis..WOWW !!
Nk stry pe..?stry pasal..
ari ni duk ngajar ketua kg..selama 3minggu sya ngajar ketua kmpung,
rasanya blm ada 1 gmbr ketua kg pun yg sya post lgi kn?
so nk share kt sini,biar ada orang cmburu,sya rapat ngn insan bernama LELAKI..:)

taarraaaa...:)

ensemkan atok2 sya..
hah lupa nk cte,atuk yg duk barisan depan berdiri berbaju putih tu atuk angkt sya aw..
n sya terkejt atuk tu still ingt nama sya..dye siap pnggil nama sya "C.H.O.T" sumpah,sya mmg xjangka..ye la,ingtkn tok2 ni akan pnggil nama sya,p CHOT..fuuhhh terkejut seiihh..atok 2 berulang2 kali pnggil nama chot,n dye ajak datang umh dye kt kuala pilah taman delima bahagia..
dye ckp,"kalau chot dtg k.p bthu tok,nanti tok blnja.kte minum2 n atok blnja mee kari"
fuhh sedap tu,mee kari mmg fevret sya tu..btw sya nk ckp gak,atok ni SPEAKING ENG berabuk beb...hebat,kalah sya yg muda ni..serius xtpu.
sya still terharu,cz atuk ni,msh simpan lagi gambar kenangan masa sya ajar facebook dulu,masa siri pertama..now ajar microsoft word 2003 aw..
lupa nk crte mcm mna sya knl atok ni.maaf.knl atok ni masa siri pertama ajar facebook kpda ktua kg,so masa tu la,dye minta ambik gambar ngn dye.cz atok ni ckp nk smpn sbg kenang-kenangan..n strt dri 2 la,kami rapat...ok btw,thnk tok cz still remember cucu tok yg bernama CHOT NI..:)

ni gambar kedua plak..memandangkan ari khamis so ....


barisan baju batik poli :)

hee,agak kelakar ble tgk gambar ni tapi kami BANGGA aw,
pakai baju politeknik kami..
Warna biru:POLITEKNIK BALIK PULAU..POLI SYA:)
Warna unggu:POLITEKNIK SULTAN MIZAN ZAINAL ABIDIN.
Kami sume mmg sepakat nk pkai baju poli,
yela,memandangkan ni frst tme kut pkai baju batik kt ofis..sebelum ni haram la sya nk pakai baju batik..
xsuke,cz nk iron susah..p disebabkan dah plan,so iron je la n pakai..
kami xkisah pun,orang nk pandang apa..
cz POLITEKNIK tetap terbaik bagi kami.
i love my politeknik..
to someone yg gelak2 tgk kami pakai baju ni:AKU BANGGA LA PAKAI BAJU BATIK POLI..xsedar diri..benggong..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome