February 9, 2011

U CAN DO IT ..!!

alhamdulillah hari ni berjalan dengan baik seperti apa yang sya harapkan..
thank you allah..
sistem wat masa ni belum lgi siap,but still hope berjalan dengan lancar n
dapat siap kan dengan jayanya.
sya dah nekad,walau mcm mana sekalipun,
sya akan cube sedaya upaya untuk siapkan task yg diberikan..
cz sya tahu,xde benda mustahil..
susah mcm mna pun,sya kena wat..
dan sya xkn berputus asa,cz sya tahu ALLAH sentiasa bersamaku..
insya allah..cayok3 sya..
but,i'm not a perfct human,kadang2 sya down juga..
tp sya tahu,tiap masa akan ada orang yg akan bg sya semangat.
sya tahu ramai yang slalu ada ble sya terjatuh..
susah macam mna sekali pun bg sya,
sya tahu,masih ramai lagi di luar sana susah dri sya..
sya dah nekad yg sya akan gred
diploma in teknologi pengaturcaraan dengan pointer 3.5+..
dan sya akn pastikan,impian dan nekad sya tu terlaksana..
lagi pun sya tahu,ramai yng sokong sya dari belakang,
dan dalam pada masa yg sama sya bersyukur cz ada kawan yus,im,rin,wa,ra,ima yg always beside me..
n xlupa juga pada someone yg slalu ada untuk dengar celoteh,bebelan,keluhan,kerenah sya..
thnk cz bersabar ngn sya pau..
u always beside me,n always support me where u r..
n thnk 2 all people that love me,n always pray 4 me.
nothing word cant i say..
hanya doa yang mampu saya hadiahkan kepada anda semua..
do d best sya..u know u can do it..
masa depan sya,masih jauh kedepan..
pau,sya tahu kte sama2 ada impian,
dan sya akan pastikan diri sya & kamu sama2 berjaya didunia dan diakhirat.
insya allah.
sya juga harap segalanya berjalan dengan lancar seperti kamu dan sya harapkan..
sya xkan pernah lupakan doakan untuk diri kita..percayalah
n sya xkan sia2 semua ni dengan mudahnya..:)

2 comments:

Iyiana said...

meh lawan pointer k yana. 3.61
ada bran? ahaha.. riak lak minah ni.

chot ok..! said...

sem 2,2 la pointer chot..
3.61..sem 3 jauh skit,men2 lbh..hee
insya allah,nanti chot lawan kak yana,kalau tinggi,mintak kak yana blnja pizza..amacam?ada bran?hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome