February 27, 2011

Sabtu with wawa+ima


motif:suka2 je:p


hari yang dinantikan telah pun tiba..26/2/2011 sabtu..
waahh pagi2 lagi dah jemput sama wawa..n wawa bg kejutan ZAIMAH datang sekali.
my lovely room-mate gdh2 dulu..hee..seyes rindu korang 2 orang maa..
korang+sya 2 2 mcm xcaya dah jumpe kan?hee..
xpe realitinya kmu mmg dah bertepek kt katil sya sampai baring2 n dengar lagu..
bestnya dapat pukul ima dengan sekuat hati,sampai merah tangan ima..haha..
padan muka,wat surprise g..tnya datang ke x,duk men2 kn..
kn dh bertepek merah kt tangan..hee..
petang lepas zohor kite semua pergi ke muzium negeri sembilan..
n masa kt sini aku teringat someone..who?hnya sya mengethuinya..
ni antaranya sya with my gf lawat ke muzium

Gambar time sampai kt muzium n keluar dari muzium.xkn nk letk semua gambar kt muzium kn,penat plak aku nk upload2




ni bomoh comel,sape2 nk usha blh je..haha

agak penat la,cz men serbu je rumah yg ada kt muzium tu,
n shooting photo banyak2.
ye la,bukan senang2 nk bawak wawa ngn ima datang n.9 n kuar bersama parent sya..
ok lepas dah melawat semua tapak kt muzium negeri sembilan,
pe lagi melangkah la kaki ke jusco seremban..
erm,kt sini xde wat pe pun..
just "mengemok kan badan" n beli kasut wedges hitam..haha
apa yg dimaksudkn dengan "mengemokkan badan"
hah,ni dye..

kanak2 donut

big apple ni fevret kteorang semua,n air tin tu kteorang beli kt tmpt bowling..
saving la katakan,cz air kt big apple mahal wooo..hahaha..
bowling xmain cz xde mood nak bling itu bola..
n dalam hati syqa pun tengah bermain dengan perasaan sendiri..
apa?biar sya yg tahu je la..haha..
selepas dah pent2 mkan masa untuk pulang ke rumah..
jom my gf2 kte pulang ke rumah..miss ths moment dear..
kalau blh,ari2 nk mcm ni..


No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome