February 13, 2011

Hnya dia,kerana dia..

now baru pulang dari rumah abg awie kt jelebu mean staff uptm kawen..
meriah2..jumpe ngn abg syazwan,abg izwan,pak cik rahman,kak yana,kak nor,kak nurul,en hazry lastly en helmie..
sy wakil kpda abg awie,mengucapkn jutaan terima kasih kerana sudi hadir..hee
n tnk to miera n zahid zainal cz korang ajak sya skali g..:)
dalam meriah2 mcm ni,
aku still ttap meriah gak..
dari pagi smpai ke petang,berkesempatan berborak wth my partner.
pasal kes semalam 2,sya btl2 mnx maaf..
terlbh emo,cz mlm tu pening pale n sakit hati gak r..
xpsl2 kamu plak kena tempiasnya..
wlpn cm mana kmu kena ngn sya,u always bersabar ngn sya..
tq dear..n ari ni,sya apy sangat.
dear,dari kata2 kamu,saya thu kamu ikhlas dengan apa yg telah kte bina skarang ni.
n sya wanita bertuah,cz ragut hati kamu dari erti FOBIA yg telah kmu tanamkn 2..
lama sungguh hati kmu tetutup olh grl 2..
dri f2..:)n now,ati kamu telh dicuri oleh sy plak..
saya pemenangnya..haha
dn sya xkn wat mcm grl 2 buat pada kamu..
cz kmu bilang pada saya
"kalau sya wat cm2,mmg pau akn ttp ati ni tok sape2.sungguh"
seriusly,sy xkn wat perkara mcm 2 fik & mkna curang tu,xkn pernh timbul dalam hati ini..dengan izin Allah..
lagi pun kmu ada gak bilang pada sya "once i've my heart n only one n no more after that"so as your partner,sya akan jaga kamu,hati kamu sebaik mungkin.
n kmu jgn ulangi ayt kmu tu erk..
yg B.E.R.K.E.N.A.N 2..cz kmu tahu apa jawapn sya kn..?
hati sya..xde spe berhak aturkan..melainkan Allah swt..
insya allah,jdh kte pnjg,kte akn disatukan..
segala yg mnyinggung hati kmu slama ini bersama sya,sya mnx maaf dear..

:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome