February 17, 2011

HB:)

agak malas nk update blog,
tapi disebabkan rasa yang membuak2 suh update blog,so sya update kan juga..
wahh ari ni sya happy sangat..
n lawak pun ada,btw sya btl2 minta maaf dear,cz silap..
haha,korang 20 tahun same like me,but i wish u..
"selamat menyambut kelahiran ke 21"
to MUHAMMAD QAYYIM BIN SUHAIMI & NAJWA WAWA,sory..
cz time to ngantuk sedikit,so agak mamai disitu..
thu x,demi korang yang tercinta,sy sanggup setkan masa untuk bgn pada
pukul 12.00am 2.
2 2 hp sya,sya set kan alarm yang membingitkn gegendang telinga ni..
for u frend,walaupun ada wrong typing di sms 2..
haha..:)
dah tua dah korang,xpe2 but korang still cute..korang 2 tersenarai dalam list sya aw.."important person"..

ucapan sya pada MUHAMMAD QAYYIM BIN SUHAIMI:
first cmey nak minta maaf kt cml,cz slama bersahabt ni,sya ada menyinggung perasaan,tersalah tutur kata pada kmu im..jujur xde niat..dan kamu jangan la risau ok,dengan izin Allah,sya xkan putuskan persahabatan kita yang indah ni..kt perlis tu duk blajaq rajin2 naa,jgn duk mengatai..hee.sya thu kamu ni bukan lelaki yang gatai mcm laki2 len kt luar 2..huhu..ops sape terasa tu bawak2 la berbalik ok..:).im U R MY BEST FRIEND FOR EVER,I LUV U SO MUCH AS A BEST FREND FOR ME..happy birthday budak cml..lala~~


ucapan sya untuk NAJWA WAWA:
cheq nk say Sory gak cz cheq tersilap tulis umuq hang la cik wawa,cz kemengantukkan 1 hal..tp xbermaksud cheq lupa hari jadi hang dan umuq hang.cheq pun nk habaq mai kt hang,if cheq ada wat salah yg sengaja or x sengaja,n bahasa yg kurang menyenangkan saat cheq grw2 harap hang sudi ampunkan cheq na..cheq miss sama hampa semua..rindu nak p jalan2 kt qb ngn hampa semua..rindu nk gdh ngn ima,rindu nk minum air teo rara,rindu nk berrcerita ngn hang cik wawa..hope kenangan kt p.p,akan tersemai abadi dalam hidup hampa semua termsuk cheq la..dengan izin Allah,cheq xkan lupa hampa semua..cheq luv u ngn hampa semua..happy birthday cik wawa :).kenang daku dalam doamu *p/s:sngaja cheq guna bahasa utaqa,cz kte kn perantau..he


hah,mungkin ni je crte yg dapat aku kongsikan,byk g bnda yg membuatkn sya tersenyum,but xkn semuanya sya nak crte kat korang smua,nanti xbest la kn?
so,sya pilih untuk shhh...thun ni terlalu indah buat sya,dan sya harap untuk tahun2 berikutnya juga,adalah gembira,indah, bahgia untuk diri sya.jgn la kegmbiraan ini berakhir disini sahaja..insya allah..amin

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome