February 27, 2011

Ahad with wawa+ima juga

Assalamulaikum..
hari ni sya btl2 bersemangat nk update sama ini blog..:)
yahuu,mana xnya 2 ari ni sya ceria je..
npe?jeng3..
haha,cz umh sya ada tetamu VVIP iaitu wawa ngn ima..
like sama kamu la,kalau blh tiap2 minggu nk kamu turun sama ini semban,n kuar sama2
tp mana blh kn,2 2 ada hal sendiri,n nanti untung la bus rapid kl 2 cz korang jd pengikut setia plak nanti.hee

meriah kaler2nya,

hee,gmbr ni diambil time nk g term1 hantr dyeorng ni blik..
p diaorang xtrus blik,tp manfaat sepenuhnya masa yg ada untuk keluar lagi..
letak beg ima ngn wawa dalam loker,hebat kan,loker kecik tp dapt muatkan beg ima ngn wawa..
haha..hebat2 nsb xkopak loker 2..:)
selepas letak sama itu beg,apa lagi trus usha tiket wayang..
n masa duk usha2 tket trigt plak kt 1 orang tua ni..
hah sape g yusri comot comit..haha..so kol dye n ajak join..
g pun yus ngn wawa ni plak 1 skul time ddlu..
aku ngn yus ni plak mmbr knln dri myspace..:)
dah sthn gak knl dye.
p kteorng dh byk kali jmpe r,lbh dari 5 kali jmpe orang tua ni,n paling best parent sya pun dah knl sama itu orang tua..hahah..
just FRIEND not more..cz ati sya ......teetttt
so dengan telinga yg best,dye jawb ok sat g orang dtg kt term..
yahuu..huhu cz ada r gak lelaki sebagai peneman n penyelamat ktreorang 3..:)
n kteorang pilih untuk tgk movie drive angry..
hebat gak r cte 2..bst..
so ni la gambar kteorang kebosanan menunggu time wayang start

ni si yusri tu,hah jgn lentok lebih,sya ni milik .....,:)

n dalam masa tgk wayang tu,sya xde mod sangat,cz sya msj someone yg betul2 penting dalam hidup sya ni..
sape?mahu sahaja sya tulis namanya,tpiii....
xpe la,mcm sya ckp ngn kamu:
buat la mcm mna sekali pun,sya xkn benci kamu,bahkan masih syg degn kamu as a frnd,cz
i always need u now n i know 2 is better then 1..sya xhalang kamu nk luahkan pape pada yus,but somtme sya rasa tercabar,cz sya xberada 1 taraf dengan yus 2..dulu sya ni penting buat kamu,now?sekelip mata je semuanya blh berubah.xpela,mungkin bg kmu ini yg terbaik..
huh sebelum tunggu kehadiran yus ni,sya,wa,ngn ima duk la minum n mkn kt mcd..
n ada la 1 mamat ni duk pndang2 smpai kawan pun perasaan n tgr..
"sya mamt 2 pandang ko la,dah 2 x plak 2 dye pndang2.."
fuhh sumpah masa tu tkut gle,ye la term1 la katakan..
mcm2 bnda buruk blh berlaku tgk2 alaaa mamat sengal a.k.a rafi staff kt wisma aku gak..time pkai t-shrt ngn pakai kemeja lain r..:)
sori ye,sya xperasan la kawan,kamu pun duk pndg2..
kelakar gak time 2,sya blh plak msj kamu n minta kpstiaan btl ke 2 rafi..haha..
agak terpaku time kmu kol sya..haha.lawak2..
nsb tgr sya kt mcd,kalau xtgr td..xnk dah kawan n tgr kt ofis..:)thnk yer..
n sambg blik crte,dah lps abz tgk wayang tu,sume kena blik tmpt masing2.
waahh seyes xsampai ati nk berpisah dengan korang 2..
n rasa nk ngs je saat salam n kiss korang..
rinduu dear..rasa kejb je jumpa..hope plan nk g pd 2 jadi la nanti k..:)
sape la pasangan sya nanti..hee..ternanti2..
sya nk korang tahu aw,masa sya kt dalam taxi kn dear,sya speaking..
tah mcm mna,sya blh tnya drver 2 bhasa eng..aiyyo
thu la drver tu indian..:)n kuar dari taxi 2 sya blh ckp
"tq,nice 2 meet u,wish u luck wth ur planng tourism n hope see u again"
fulamak,xpernh2 aku msra dgn orang lain mcm ni..
xpe2,kata 1 malaysia..pape pun thnk gak kt drver 2 cz bawak aku selamat smpai umh.
n myb ada rezeki,i follow u punya toursm bali 2 ok..:)
but special price 4 me r..
dah la,mls nk taip lagi,pape pun 2 ari ni mmg aku manfaat sepenuhnya buat ima dan wawa..
love u dear..

p/s:rara kalau ko ada msti lagi meriah..seyes rindu ko rara


2 comments:

zahirah said...

huhhhh...tiada kata ang terungkap...hanya air mata berlinangan..

chot ok..! said...

ala jgn la ckp cm 2..
sedih je sya dengar..
nanti ada masa kte jumpe sama2..
rindu ko ra




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome