January 8, 2011

impianku,hobiku


assalamualaikum..:)
hari ni sya senyum sendirian..
sya thu mesti ada yg pelik cz dah bsr2 mcm ni pun sya still mahu main basikal..
what everla,sya gune duit fmly sya,bukan duit fmly anda..
hobi sya nak main basikal,jdi sya tunaikan la hobi sya tu
xsalahkan?
jnji sya xkcw hidup anda ok.:)
akhirnya tercapai hajatku untuk memiliki sebuah basikal..
yes,wlpn x sehebat basikal kamu pau masam,tp function still sama..
KENA KAYUH..werkk..:p
kenapa sya ambik warna putih?
cz sya suke warna putih,lepas ni blh la seiap petang sya ronda taman,
smbil menghirup udara yg terlebih segar ditaman ini..
nak kayuh sampai tmpt praktikal pun blh..
p sampai2 trs tido la,cz kepenatan..
hah ckp pasl wisma,kalau blh xmahu tempuh isnin ni.
sebab utama,ak dan bbdk2 prktikl akan dapt task..
task?huhu..task yg pling gerun bg ak..
BUAT SISTEM..!
ya allah ak mohon kepadamu,kau permudahkan la urusan ak dan student praktikal..
amin..sya harap sangat..
mls melalut pnjg,now ak nantikn msj dri seseorang yg mmbuatkn ak tertanya2 apa yg ingin dye perkatakn padaku pada wktu semalam.
just wait n see..lala~~
tata:)

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome