December 31, 2010

Past ni xde rahsia antara kita

2 hari berturut2 kamu kol sya kn?
bahagianya..
rasa dunia ni milik kte berdua je..wahaha..
ari rabu tu,rasanya mana pernh pau kol sya
dari kul 10.50PM-12.20AM btl x..?
cume masa yg ari tutt tu je kte ada brk lama,
cz bincgkn bnda penting
bape jam la kamu kol 2 kn?hee:)
saya suke dengar suara kamu,
mole kt tepi bibir kamu.
n saya nantikn something dari kamu dear..
sekiranya ku mendapat penganti,
ku harapkan insan sepertimu kasih,
huhu..lala~~kamu sambungkan ok?
awak,sya hargai diri kamu seadanya.
thank cz beri sepenuh kepercayaan awak pada sya
dan sya terharu bila awak cakap,awak xnk simpan rahsia apa pun dari sya
cz sya ni strawbery of your eye..
u?apple of my eye..:)
hurm
semalam pun kamu kol sya jugak kn?
sya tahu msti kamu terkjt trme msj cm tu dri sya smlm..
sya nk bthu kamu,tp 1000x sya pk ptt ke x brthu..
past 2,dengan kekuatan yang ada,sya bthu kamu jugak pasal smlm.
cz sya nk jd mcm kamu gak,xnk simpan rahsia sorang2 kn?
bila sya cte ape yg berlaku semlam,
pau kte xpe,jgn wat pau tertnya2..
lbh baik sya bthu,dari pau thu sendri..
mcm sya ckp kt pau,
sya brntg dpt pau yg memahami..
thnk dear:)
u make me happy

2 comments:

~didiey~ said...

ni si dia skrg ek??

Sya Chot .. said...

@~didiey~ iyup..insan yg sama..dalam blog ni,sume pasal laki yg sama..Fikri..hehe




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome